סערת שרון גל וערוץ 14: "בן אדם רוצה לעזוב - תנו לו לעזוב"

איש התקשורת הוותיק מדבר בראיון מיוחד על המעבר של יהודה שלזינגר לתוכנית הלילה החדשה, חושף את ההתערבות עם ינון מגל על נתוני הצפייה הנמוכים, ומספר על הקרב המשפטי סביב עזיבתו של שרון גל לערוץ המתחרה

מאיה גדש צילום: דימה וולרשטיין
ינון מגל עוקץ את שרון גל בערוץ 14 | צילום: ערוץ 14

"אני מפרגן לשלזינגר, הוא איש חביב וטוב", אמר סרי. "הייתה לי הזכות להיות העורך שלו בעיתון 'ישראלי' בזמנו – אני מכיר אותו מאז. הוא בחור שנון, מצחיק ועיתונאי טוב. התוכנית היא פורמט כזה שמשלב הומור ודברים מהסוג הזה, אני חושב שיכולים להתאים לו. אני יודע כמה הוא רצה להשתלב חזרה בשוק הטלוויזיה והוא היה כבר בערוץ לפני. אני באמת מאחל לו מכל הלב בהצלחה, זו משבצת שאפשר לעשות איתה דברים נחמדים למרות שהוא קיבל אותה בנתונים נמוכים".

שרון גל
שרון גל | צילום: שלומי כהן, פלאש 90

ינון כמובן חושב הפוך, הוא תמיד מתגאה בזה שבן כספית הקריא לו את הרייטינג הנמוך שהיה לעומת העלייה בנתונים והימים הבודדים שנחלו הצלחה של מספר דו-ספרתי. אבל צריך להגיד את זה - אני חושב שהפורמט הזה צריך שינוי כי אין מה לעשות, הנתונים לא משקרים. גם אחרי חג החנוכה הנתונים לא בדיוק המריאו".

תגיות:
שרון גל
/
ברק סרי
/
יהודה שלזינגר
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף