אני עוברת לינץ: הזעקה של כתבת חדשות 12 אחרי הפדיחה בשידור

כתבת החינוך של חדשות 12 ניהלה שיחת טלפון עם אביטל, אשתו של שגיא דקל חן ששוחרר משבי חמאס, וסיפקה פליטת פה מביכה ושנויה במחלוקת

מיקי לוין צילום: נועם גולדשטיין
פליטת הפה של יעל אודם
פליטת הפה של יעל אודם | צילום: חדשות 12

יעל אודם פנתה לאביטל בראיון מהנייד בשידור ישיר והתייחסה למראה החיצוני של שגיא בעת שיצא מרכב חמאס בטקס ארגון הטרור, ופלטה "תגידי משהו לבנות ישראל שמחפיצות עכשיו את בעלך מהרגע הראשון שעלה לבמה ונראה כ"כ טוב". הרשת מיהרה לנזוף באודם התגובות הקשות זרמו ללא הרף "בלתי נתפס בלתי נסלח, אין רמה מינימלית למי שמשרד? " או מי זו הכתבת המטומטמת שאמרה עכשיו לאשתו של החטוף שגיא דקל חן שבנות ישראל מחפיצות אותו".

בתגובה לדבריו, אודם הגיבה וכתבה: "מאז הבוקר יש לינץ ברשתות על שאלה שנשמעה לא מוצלחת בשידור, אז אומר כך- מילי ואני הפכנו לחברות נפש בשנה האחרונה. ישנתי איתה בלילה האחרון וברבים נוספים, הייתי איתה בלידה, הבנות שלנו הפכו חברות, יש לנו אינספור שעות יחד. התקשרתי ודיברנו, לקח זמן עד שעודכנתי שזה עובר בשידור חי. לכן הדיווח נשמע יותר כמו שיחה חברית מאשר שיחה עיתונאית. אתם יכולים לרדת עלי כמה שבא לכם, שגיא חזר היום למילי ולבנות וזה היום הכי מאושר שלי מאז 07 באוקטובר".

תגיות:
חטופים
/
חדשות 12
/
יעל אודם
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף