נרמול מוחלט? למרות החדשות הקשות - ערוצי הטלוויזיה ישדרו ריאליטי ובידור כרגיל

ברשת תקפו את ערוצי הטלוויזיה שהחליטו לשדר כרגיל את תוכניות הריאליטי והבידור ברצועת הפריים טיים הערב. "הם באמת הולכים לשדר כרגיל? נראה שלא הבינו את האירוע", "הם שכחו מה זה רגש", כתבו הגולשים

מאיה גדש צילום: דימה וולרשטיין
ארץ נהדרת
ארץ נהדרת | צילום: קשת 12
2
גלריה

קשת 12 החליטה לשדר כרגיל את תוכנית הסאטירה ״ארץ נהדרת״, רשת 13 תעלה פרק נוסף של תוכנית הריאליטי ״אהבה חדשה״ כאן 11 עם ״זהו זה״ וערוץ 14 תשדר את ״הפטריוטים״.

על ההחלטה הזו של הערוצים התעוררה סערה ברשתות החברתיות ובה תגובות זועמות של גולשים. ״אשכרה משדרים היום ריאליטי ו'ארץ נהדרת'? אשכרה? אתם אמיתיים?? בא לי לפוצץ מישהו״, כתבה גולשת ברשת X (טוויטר לשעבר). עוד נכתב: ״היי קשת 12, אפשר לוותר הערב על 'ארץ נהדרת', מדינה שלמה באבל. תודה״.

ליר עוז, תום חיימוב, ''אהבה חדשה''
ליר עוז, תום חיימוב, ''אהבה חדשה'' | צילום: באדיבות רשת 13

עוד נכתב: ״ממש, לא ראוי ולא מתאים. הופעות בוטלו למשל״. ״הם באמת הולכים לשדר כרגיל? נראה שלא הבינו את האירוע״, כתבה גולשת נוספת.

צייצן נוסף כתב: ״בתחילת המלחמה הם לא שידרו, אחרי כן ביטלו שידורים כשחייל נפל, אחרי כן כשהיו אירועים טרגיים ועכשיו הם שכחו מה זה רגש ועוד במעבר חד משידור חי בערוץ 12״.

תגיות:
טלוויזיה
/
פריים טיים
/
חדשות
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף