עוד יצויין כי בשבוע שעבר בתוכנית ההשקה התארח השר לשעבר לביטחון לאומי איתמר בן גביר.
הדברים נאמרים בצל ירידה בהיקף הצפייה בתוכנית אמש. במוריה וברקו צפו 4.6% אל מול 5.3% ממשקי הבית היהודים בשבוע שעבר. ממול, הובילה בפער, כתמיד, פגוש את העיתונות בקשת 12 עם 12.9%.
שבע עם איילה חסון ומבזק חדשות מיוחד בערוץ 14 השיגו 3.8%.
הנתון הנמוך הוביל, בהתאמה, לנתונים נמוכים בחדשות 13 גם במהדורה עם דוריה למפל שנעמדה על 5.4% בלבד. חדשות סוף השבוע עם דנה וייס הובילה עם 18.1%. מהדורת מוצ"ש ב-14 עם 7% וחדשות השבת בתאגיד השידור עם 4.2% בלבד.
במסגרת תוכניתו החדשה עם מוריה אסרף ברשת 13, תקף ברקוביץ' את שרת התחבורה והבטיחות בדרכים מירי רגב, בעקבות פוסט שפרסמה לפני מספר ימים בעמוד הפייסבוק שלה, בו הודיעה על פטור מתשלום אגרת רישיון נהיגה לחטופים ששבו לישראל.
"אני רוצה להודות למירי רגב על המחווה היוצאת מן הכלל שהיא עשתה לחטופים, כשנתנה להם אגרה חינם לרכב, כמה זה, 50 שקלים? נתנה להם בחינם", אמר ברקוביץ'. "אז אני רוצה גם לעשות מחווה למירי רגב. קניתי לה מתנה, עץ ריח, שתוציא את כל הסירחון שלה ושל כל אלה שסובבים אותה מהלשכה ותעוף לנו מהעיניים. וגם, עוד עץ ריח, על זה שבחרתי בה לשרה הכי מטומטמת שהייתה אי פעם בממשלת ישראל".