לאחר האמירה המפוקפקת, תמיר סטיינמן השיב לו: "אנחנו לא מוכנים לקבל את הדברים, זו אמירה קשה", ועדי זריפי הוסיפה ליושבים באולפן: "נאפשר למי שמעוניין להסתייג ממנה - לעשות זאת, אנחנו מסתייגים מהדברים שאמר על החטופים החיילים". אליאב הבהיר לדבריה: "אני לא מסתייג, חייל יכול להיהרג ואזרח לא".
עוד נכתבו קריאות לסרבנות: "לא תשמעו את הרמטכ״ל מגנה את הדברים. שר הביטחון לא ינחה להדיח אותו ממילואים. הם חושבים כמו דיקשטיין שרק מצהיר על מדיניות הממשלה בקול רם. אצלם יש ערך אחד ויחיד - לשמר את המשטר! המשטר שמאפשר להם לבזוז את הקופה. המשטר שיבנה להם וילות על חוף הים של עזה. החברה בישראל עוברת שינוי ערכי, וההחלטה היא שלנו. רק שלנו! ממשיכים עם הפייק הזה של ״ביחד״ או שולחים את חברי כת המוות להקריב את הילדים שלהם, רק שלהם, על מזבח הרעיונות המטורפים והחולים שלהם". עוד ציוץ ובו נכתב "עוד אחד מחברי הכת אוכלי המוות ולחרא הזה נותנים במה בחדשות 12".
זו לא הפעם הראשונה שדיקשטיין מגיע לאולפני חדשות 12, כשהתעמת באפריל האחרון עם זריפי בנושא תצהיר רונן בר והאשים את זריפי שאינה מכבדת אותו.