ערוץ 14 שוב חורג מגבולות המותר וחוצה קווים אדומים, כשסיפק במה לעוד אמירה אומללה וקשה. בתוכנית הבוקר היום (ראשון), עלתה תמר ארבל שמגדירה את עצמה כמומחית לביטוח ונזיקין, ויצאה באמירה מטלטלת ואומללה שלא ראויה לקבל במה באף גוף תקשורת.

"אחד הדברים הכי טובים שקרו לשמאל זה רצח רבין", אמרה ארבל, ובמקום לקבל מיד גינוי ממגישת תוכנית הבוקר, הדברים נאמרו ללא הפרעה. הדברים של תמר נאמרו כחלק מהמסר שניסתה להעביר, העוסק לטענתה בצביעות השמאל בכל הנוגע להסתה ואלימות, אבל הדברים שאמרה הם חמורים ומסוכנים.

"אחד הדברים הכי טובים שקרו לשמאל זה רצח רבין" אמרה והסבירה, "כבר שלושים שנה מאשימים את כולנו ברצח שלו, כל הזמן אומרים הימין רצח את רבין. הם מנסים לקחת את כל ההפגנות האלימות והרדיפה הבלתי נגמרת של חברי הכנסת שהם עושים, ועכשיו מנסים אפילו להרוס את החתונה של בנו של ראש הממשלה. אני לא אגנה אף אירוע מבלי לדעת מי אחראי לו והאם באמת נזרקה אבן. אל תמהרו להתנצל לפני שאתם יודעים מה היה".

זו לא הפעם הראשונה שערוץ 14 מאפשר במה לאמירות קשות ואומללות שלא ראויות לקבל במה באף גוף תקשורת מקצועי. זו לא הפעם הראשונה שאירוע מהסוג הזה מתרחש בערוץ 14, שהוא הגוף התקשורתי היחיד שלא כפוף לחוקי האתיקה העיתונאית.

באוקטובר לפני שנה פרסמו בערוץ סרטון מבזה ומסית של הרמטכ"ל שדמותו הופכת לדמות של שטן, בעקבותיו דובר צה"ל הגיש תלונה להנהלת הערוץ ולרשות השנייה בעקבות שידור הסרטון. כמו כן, בפברואר האחרון אורח בערוץ 14 "הפטריוטים" אמר שימותו כל החטופים במחיר השמדת כל עזה, מה שפתח בהליך בדיקה של הרשות השנייה. מערוץ 14 סירבו להגיב לידיעה.