מה בכלל קפץ על יוצרי התוכנית ללהק את ברביבאי לתפקיד הברוקולי? ברביבאי היא לא פרצוף לדאחקות. יש לה כריזמה של צחוקים כמו לטחינה. חוץ מכמה תל־אביבים ועוד כמה במטכ"ל, מי בכלל מכיר אותה. אבל מילא הטעות הזאת של קשת, ברביבאי עצמה הייתה צריכה לומר "לא" כבר בטלפון הראשון, להניח את השפופרת ולרדת לקפה במרכז שוסטר עם הוויבערס מהשכונה. ובמקום זה, אישה נכבדה ורצינית כמוה, אמרה "כן" והלכה לשתף פעולה עם תרבות ההבל והשטות.
ברביבאי כבר מנוסה מדי מכדי לא לדעת שאין אזור ביניים בין ההבל והשטות לעולם שאליו בימים כתיקונם היא משתייכת. גם אם תתקלח מאה פעם ביום, כל יום, הברוקולי הזה כבר לא יירד ממנה בכל מקום שאליו תגיע ולכל תפקיד שעליו תתמודד. הנה מדאם ברוקולי הגיעה, יאמרו עליה בעלי הלשונות הרעות, והם יצדקו.
דיון הברוקולי של רסקין עם ברביבאי התקיים למרות העובדה שיום קודם לכן נהרגו ארבעה חיילי צה"ל בעזה. כל מדינה נורמלית אחרת הייתה יוצאת מדעתה מרוב זעם וכאב, וגם יוצאת לרחובות לתבוע שהטירוף הזה ייפסק מיד, וגם כלי התקשורת, שבין שאר תפקידיהם אמורים לבטא את רחשי ליבו של העם, אבל בתוכנית הבוקר של רסקין מצב הרוח היה מצוין. כן נהרגו ארבעה, לא נהרגו ארבעה, רסקין שטוף החיוכים, במפגן תלישות מרהיב, מסתחבק בצחוק שמח עם אורנה ברוקולי ברביבאי. אגב, גם אדון אבטיח מנחם הורוביץ הודח מהתוכנית ביום שפורסם על מותם של עוד ארבעה חיילי צה"ל. לא ראיתי את תוכניות הפולואפ וחבל. בטח הפסדתי אחלה דאחקות שבעולם.