יעקב ברדוגו סגר חשבון עם הרמטכ״ל זמיר - מיד חיכתה לו הפתעה בטלגרם

הפרשן הפוליטי של ערוץ 14 יעקב ברדוגו מתח ביקורת חריפה על הרמטכ"ל הנוכחי אייל זמיר והשווה אותו לקודמיו. "אני חושב שזמיר טוב יעשה - אם ישחרר אותנו מעולו", אמר. ואיך הגיב לדברים העיתונאי בן כספית?

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
בן כספית, יעקב ברדוגו
בן כספית, יעקב ברדוגו | צילום: אלוני מור, יונתן זינדל פלאש 90
2
גלריה

"זמיר הוא הרצי בתחפושת, ממש ככה. אולי אפילו תחפושת משודרגת של כוכבי", אמר ברדוגו. "איך אומרים, 'יוסטון, יש לנו בעיה'. הבעיה הזו ממוקמת בקומה ה-14 במטה הכללי בתל אביב, והיא רק קצה הקרחון", הוסיף. "אני חושב שזמיר טוב יעשה - אם ישחרר אותנו מעולו", הציע הפרשן.

אייל זמיר
אייל זמיר | צילום: אוליבייה פיטוסי, פול / הארץ

זמיר קיים היום סיור שטח באוגדה 80 יחד עם מפקד פיקוד הדרום, אלוף יניב עשור, מפקד אוגדה 80, תת-אלוף ישראל פרידלר ומפקדים נוספים. במהלך דבריו שלח זמיר עקיצה מרומזת לעבר ראש הממשלה בנימין נתניהו ושר הביטחון ישראל כ"ץ: "הגישה שלנו ברורה ומיושמת גם כאן באוגדה 80: לסכל כל איום בהתהוותו. אין הכלה - יש יוזמה".

עוד הוסיף: "כחלק מלקחי שבעה באוקטובר אנו ממשיכים בשינוי תפיסת ההגנה על הגבולות, בביסוסה ובהתמקדות בחיזוק ההגמ״ר וכיתות הכוננות. אנו ממקדים מאמץ גם בגזרה הזו, כדי לספק מעטפת הגנה טובה יותר ומהירה יותר״.

תגיות:
בן כספית
/
אייל זמיר
/
יעקב ברדוגו
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף