מתוך למעלה מ-8,400 משתתפים בסקר, 56% סבורים שנתניהו לא יסכים לעימות, בטענה שהוא רק יפסיד מכך. 23% נוספים צופים שאמנם נתניהו יסכים בפומבי, אך העימות לא יצא לפועל בפועל. רק 18% מהמשיבים האמינו שראש הממשלה יסכים ויתייצב לעימות ללא חששות.
איפה הציבור רוצה לראות את העימות?
"הוא רוצה להיות מעל הסיטואציה"
דוסטרי גם חשף שניסה בעבר לשכנע את נתניהו להתראיין יותר: "ניסיתי גם לשכנע אותו להתראיין כמה שיותר, כי ככה הוא ישיג יותר קולות מהימין - מה שהוא ענה לי אני אשאיר ביני ובינו".
פער משמעותי בין קואליציה לאופוזיציה
הסקר גם בחן את כוונות ההצבעה של המשתתפים ומצא פער משמעותי: 64% מהמשיבים הצהירו שיצביעו למפלגות האופוזיציה, לעומת 36% בלבד שיתמכו במפלגות הקואליציה.
הצעת בנט לעימות טלוויזיוני הגיעה על רקע סקרים המצביעים על עלייה במעמדו הפוליטי, והיא נועדה להציב אותו כאלטרנטיבה אמינה לראש הממשלה המכהן. עם זאת, כפי שעולה מהסקר, הציבור סקפטי לגבי הסיכוי שהעימות אכן יתקיים.