עוד הוסיף קובן בפוסט: "עזבי את זה שהוא קרא לי שמן שוב ושוב בפריים טיים. שיבושם לו. עזבי גם את חוסר האבחנה בין הפגנה מול חברי כנסת ושרים לבין הפגנה מול עיתונאים, אנשים בעלי פרופיל ציבורי, או נושאי משרה לשעבר, מה עם סתם להיות בנאדם? לומר - אני לא מסכים עם הדעות של לוסי אהריש אבל אף אחד לא צריך להפגין בכניסה לדירה שלה ולהפחיד אותה ואת הילד הקטן שלה?"
בהמשך תהה קובן, על פי הפוסט: "מעניין אותי אם זה על דעתך. ואיך כל זה מתיישב עם תוכניתכם המשותפת בגל"צ כל יום שישי, בה אתם מדברים לעיתים בכאב על שנאת האחים שבתוכנו. על 'כל ישראל אחים'. על ואהבת לרעך כמוך. ומה עם דרך ארץ קדמה לתורה?"
עוד סיכם קובן: "ועד שידידיה יתנצל או יתנער מהפושע המורשע אני מתנדב להגיש עם סיוון את רצועת צהריי שישי. אולי אז נוכל לדבר באמת, בלי מתק שפתיים, על איך מרגיעים את להט השינאה, איך באמת יוצרים פה גשר, איך באמת זוכרים שבסוף, כולנו אחים".