התביעה שהגישה שם טוב נגד חדשות 13 עסקה בין היתר בטענות להפרת חוזה, התעמרות על רקע תפיסת עולם, כפיית אג'נדות ופיטורים שלא כדין. מוקדם יותר נמסר מטעם מפלגת "עמך ישראל" כי הצדדים הגיעו להסכם פשרה, שבמסגרתו אמורה הייתה חדשות 13 לשלם לשם טוב סכום כספי. עוד נמסר כי גובה הפיצוי יישאר חסוי בהתאם להסכם סודיות.
ממפלגת "עמך ישראל" נמסר: "מפלגת 'עמך ישראל' תעמוד איתן מול תופעות הרסניות המסכנות את החברה הישראלית. לא נאפשר עוד השתקת קולות, סתימת פיות והדרה על רקע פוליטי. נגמרו הימים שהימין מוריד את הראש. מה שהיה הוא לא מה שיהיה".
אלא שזמן קצר לאחר מכן פרסמה חדשות 13 תגובה חריפה וטענה כי האופן שבו הוצג הסכם הפשרה אינו משקף את שאירע בהליך המשפטי. בחברה אף הודיעו כי בעקבות הפרסום הם יודיעו לשם טוב על ביטול ההסכם, שלטענתם הופר.
בהודעת חדשות 13 נכתב: "בניגוד לפרסום השקרי, בית הדין הבהיר לנטעלי שם טוב שאין בסיס לטענותיה והמליץ לה להתפשר רק על חלק מתמורת הסכם ההעסקה. נדגיש כי נטעלי היא שביקשה לשמור על ההסכם סודי כיוון שלאחר שניסתה לעשות הון פוליטי מפיטוריה לא נותר מתביעתה דבר. בית הדין דחה את תביעתה לסכום של שלושה וחצי מיליון שקל ובפרט את טענותיה להתעמרות וקיפוח על רקע אג'נדה פוליטית וכן את הטענות לפיטורין שלא כדין, פגיעה במוניטין, עוגמת נפש ומלוא תמורת החוזה, ההודעה השקרית של נטעלי, היא הפרה של הסכם הפשרה (במסגרתו אגב ניתן לה פחות מתמורת ההסכם ופחות מחמישית מסכום התביעה) אולם כיוון שנטעלי הפרה את ההסכם חדשות 13 יודיעו לה על ביטולו".
כך, הסכסוך שבתחילת היום נראה כמי שנמצא בדרך לסיום בפשרה, חזר בתוך זמן קצר לנקודת רתיחה - כאשר כעת הצדדים חלוקים לא רק על הטענות שעמדו בבסיס התביעה, אלא גם על עצם תוקפו של הסכם הפשרה שנחתם ביניהם.