ימים ספורים לאחר מות האב זוכה הקצין הצעיר, להלן אדי, לביקורה של צעירה צוננת וכמובן יפה, החושפת בפניו כי תחת אדמת האחוזה התנהל במשך שנים רבות - ומתנהל גם עכשיו - מפעל גדול לייצור מריחואנה, וכי אביו התיר זאת ואף שיתף פעולה בשמחה עם משפחת הפשע המגדלת את הסם, בתמורה כמובן לסכום כספי נכבד.
הדוכס הצעיר אינו שמח כלל למשמע המידע החדש, ואף היה מפרק את המפעל ומגרש את עובדיו מעל - ולמעשה מתחת - לאדמתו, אלא שלמרבה הצער אחיו הכושל הסתבך בהימור כושל, ועתה הוא חייב למשפחת פשע אחרת סכום של 5 מיליון ליש"ט, שאותו עליו להשיב בתוך מספר ימים. בלית ברירה ניאות הדוכס לשתף פעולה עם משפחת גלאס - מגדלי הירוק ירוק - ועם נציגתם הצעירה והיפה שעימה כבר נפגש - סוזי.
רק שתי סיבות עושות את הסדרה לכמעט מושלמת. כמות הצרות שמנחית התסריט על דרכם של סוזי והדוכס היא מופרזת. רק התגברו בדרכם האריסטוקרטית והאלגנטית על מכשול בדמותו של מבריח סמים בלגי רודף בצע, וכבר מחכה להם עבריין קשוח ירא אלוהים, ולאחריו הנוכל הבא, וכן הלאה, ובלי להרגיש מתחילה הסדרה להצטייר כמו תקליט שרוט, עד הפרק האחרון, שהוא פתרון הוקוס פוקוס, שמתוך תחכומם העצום, הם מצליחים לפתור בו פיף פאף ארבע או חמש בעיות בבת אחת. שני פרקים פחות היו המידה המדויקת לסיום העונה.
והנה לאחרונה באה העונה השנייה, ולטעמי חבל שבאה. שנתיים חלפו בדוכסות מפיקת המריחואנה. סוזי גלאס והוד מעלתו הדוכס אדי הם שותפים מלאים בארגון אבל מצייתים לאביה של סוזי, האסיר בובי. סוזי שינתה תסרוקת, מקארה מוקפד לשיער גולש בחופשיות קלילה כמעט עד המותניים. מקרח כהה עיניים לבוש חליפות, לבעלת חוש הומור(!) לובשת צבעונים.
מילא שינוי האישיות שנעשה בסוזי, מה שנעשה באדי זה רמונט של ממש. בעל האחוזה הופך בהעתק־הדבק מדויק לג'יימס בונד, מחרטט דקות ארוכות על שנות בציר וסוגי יין עדיפים, מתגרה ברמיזות שובבות בסוזי שלידו, נשלח לחו"לים לביצוע משימות על רקע נופים מרהיבים. איפה האנגליות האריסטוקרטית התיאטרלית, איפה נופי האחוזה האינסופיים. עוד קצת מהחומר החדש, המהול הזה ואלו כבר לא הג'נטלמנים. עוד קצת במדרון הפלבאי הזה הם הולכים להיות, גוד הוונס, עוד סטרסקי והאץ'.