גדי איזנקוט נשפך מצחוק אצל אסנהיים: "אמרתי לו 'תסתיר את זה'"

גדי איזנקוט התראיין אצל עמרי אסנהיים והתייחס לקמפיין הליכוד שמציג אותו כמנהיג שלא יודע אנגלית. מסתבר שעמדתו כלפי הקמפיין מפתיעה

לוגו מעריב צילום: מעריב אונליין
עקבו אחרינו
גדי איזנקוט אצל אסנהיים
גדי איזנקוט אצל אסנהיים | צילום: צילום מסך

אסנהיים מעלה את הנושא ושואל: "אחד הדברים שעלו בקמפיין הזה הרבה, זה האנגלית שלך. אתה מתבאס שאין לך אנגלית טובה?". איזנקוט משיב בכנות: "הייתי רוצה שתהיה לי אנגלית הרבה הרבה יותר טובה, ואני בא בטענות רק לעצמי. הליכוד מפרסם סרטונים, מבושלים כמובן - 'אה, אה, אה, או' - באנגלית".


איזנקוט אצל אסנהיים על האנגלית | צילום: באדיבות רשת 13

איזנקוט משתף: "אז הבן שלי, שיש לו אנגלית מעולה, שפת אם, שלח לי את ההרצאה המלאה, ואמר לי - 'אבא, יש קטעים שלמים, שאתה מדבר פיקס, פלוינטלי (שוטף)'".

אך אז הפתיע איזנקוט וסיפר: "אז אמרתי לו, תקפיא את זה ותסתיר את זה, זה לא טוב. הסיפור שהם מציגים אותי - ההוא שגדל באילת ולא יודע אנגלית - זה, זה לא רע ל..זה, תשמור את הקטעים של 'הפלוינטלי' לימים אחרים".

תגיות:
גדי איזנקוט
/
עמרי אסנהיים
/
ערוץ 13
/
בחירות 2026
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף