אחרי הרצח המזעזע, כוכב "נרקוס": "בלי אבטחה לא תהיה סדרה"

בעקבות מציאת גופתו של אחראי אתרי הצילום, עליה סימני ירי רבים בתוך מכוניתו על כביש עפר ליד מקסיקו סיטי, דורש השחקן פדרו פסקל כי האבטחה תתוגבר

תמונה ברירת מחדל - כותב צילום: מעריב אונליין
נרקוס
נרקוס | צילום: באדיבות נטפליקס
2
גלריה

פסקל, שמגלם את דמותו של איש סוכנות הרשות למאבק בסמים, חאבייר פנייה, אמר בשיחה עם אתר הרכילות TMZ כי מדובר באירוע טרגי והזהיר כי צילומי הסדרה לא יכולים להמשיך עד שיובטח ביטחונם של כל אנשי הצוות והשחקנים. "אנחנו לא יכולים לעשות את זה אם אנחנו לא בטוחים. אנחנו מדברים פה על חיים", אמר. "אם הם (נטפליקס) רוצים לעשות את זה, הם צריכים למצוא דרך שזה יהיה בטוח".

נרקוס, פבלו אסקובר צילום: IMDB
נרקוס, פבלו אסקובר צילום: IMDB | נרקוס, פבלו אסקובר צילום: IMDB

בנטפליקס עדיין לא התייחסו לעתידה של הסדרה, שמוקדם יותר החודש החלה שידורה של העונה השלישית בשירות הסטרימינג, וציינו כי הרשויות במקסיקו עדיין חוקרות את הרצח. לפי פרסומים, הצילומים עשויים לשוב לקולומביה, שם היא צולמה במקור בעת שהתמקדה במרדף אחרי ברון הסמים פבלו אסקובר.

עם זאת, החזרה לקולומביה עשויה להיתקל בקשיים נוכח איומים שפרסם בשבוע שעבר רוברטו דה חזוס אסקובר גביריה, אחיו הגדול של אסקובר.

תגיות:
נטפליקס
/
נרקוס
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף