אורי גוטליב החליט לעשות ברייק מהכל ולקח צעד אחורה

השדרן מספר על תוכניתו בתחנת הרדיו האינטרנטית "מהות החיים", מסביר מדוע כבר לא רואים אותו בטלוויזיה, ומה זה בדיוק "חדשות הווסח" שהוא מריץ באינסטגרם

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
אורי גוטליב
אורי גוטליב | צילום: יוסי אלוני
2
גלריה

במקום לצבוע את העולם בוורוד, כמו שרובנו עושים, אורי גוטליב בוחר להראות את הצד המורכב של החיים שלו, כולל הרגעים הפחות מחמיאים. זה קורה בין היתר בחשבון האינסטגרם שלו, בסדרת קטעי וידיאו הנושאים את הטייטל "חדשות הווסח".

"אני עובר תקופה לא קלה, אבל יש בה משהו מלמד וגם משעשע. אין ספק שזה חומר טוב לסיפורים ולהצחיק אנשים אחרים. אותי זה כמובן פחות מצחיק".

גוטליב מוסיף: "לפני כמה חודשים הייתי בבדיקות ובדיוק כשחיברו אותי למוניטור, הצחקתי את הרופאה וצחקתי בקול רם. אפשר היה לראות איך הדופק עלה בשיגעון מהצחוק. זה הפתיע אותי בטירוף איך שהלב עובד, וזה כלי מגניב שאני יכול להשתמש בו בתוכנית".

אורי גוטליב. צילום: יוסי אלוני
אורי גוטליב. צילום: יוסי אלוני | אורי גוטליב. צילום: יוסי אלוני

"גם שם רוב התוכנית מאולתרת בשידור חי, וההכנה אליה מאוד קצרה, אבל שם הייתי חלק משלישייה והתוכנית כבר הייתה דומיננטית כשהצטרפתי".

"אני חייב להגיד שבתקופה הזו קצת יותר חשובה לי הנפש שלי מאשר לנסות להיות בטופ של הטופ של המקצוע שלי. כאילו עשיתי צעד אחורה, אבל אני לא מרגיש כך מבחינה אמנותית או רגשית. אומנם שומעים אותי פחות אנשים, אבל אני מרגיש הרבה יותר טוב".

"וגם לקונאן אובריאן. 'שאפה בר' הוא מקום שאני כל כך גאה בו, ו'אסיה' החדשה היא חדשה ומוצלחת וטעימה מאוד".

"לגמרי, וזה היה חלק מההחלטה לעזוב את 103FM. המסעדות לקחו לי את הלילות, והרדיו ביקש משמרות ארוכות. פיזית זה היה לי קשה. פתאום היה מתאים לעשות משהו שקט ובצהריים, ולא הארד קור שצריך לקום בשבילו בחמש וחצי בבוקר".

תגיות:
טלוויזיה
/
אורי גוטליב
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף