על רקע המשבר הקואליציוני: המהלך המפתיע של נפתלי בנט לקראת יום העצמאות

בין התמודדות עם המצב הביטחוני לאיום הפוליטי על ממשלתו, הצטלם ראש הממשלה לתוכנית הספיישל של "זהו זה" ליום הולדתה ה-74 של מדינת ישראל

קיץ ברבנר צילום: יח"צ
נפתלי בנט ואנשי זהו זה
נפתלי בנט ואנשי זהו זה | צילום: מתוך כאן 11

ראש הממשלה הקודם של מדינת ישראל, בנימין נתניהו, היה ידוע כסרבן ראיונות עקבי, שהיה מגיע לאולפני החדשות בעיקר לפני מערכות בחירות ומעניק ראיונות קצרים וממוקדים. נראה כי ראש הממשלה הנוכחי, נפתלי בנט, נוקט בגישה תקשורתית אחרת ופתוחה יותר לתקשורת. הבוקר (חמישי) הגיע בנט לאולפני הרצליה לצילומים של תוכנית הספיישל של זהו זה שתשודר בכאן 11 ביום העצמאות.

כזכור, לפני כחודש וחצי "רשת 13" שידרה ראיון מיוחד במהלכו צביקה הדר, איש הטלוויזיה הוותיק ומגיש תוכנית הבוקר, פגש את ראש בנט. התוכנית נשאה את השם "כשצביקה פגש את בנט". השניים נפגשו לשיחה אישית על פוליטיקה, יוקר המחייה, המלחמה באוקראינה ועל הקשר האישי בוואטסאפ עם מנהיגי העולם.

תגיות:
נפתלי בנט
/
סאטירה
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף