לא התנהגו בהתאם: לא תאמינו מה קרה בבית האח הגדול בגול של מסי | צפו‎‎

על אף האיסור על הכנסת מידע מבחוץ, דיירי "האח הגדול" בארגנטינה הורשו לצפות במשחק מול מקסיקו, הם התיישבו בבגדים בצבעי תכלת-לבן מול המסך, ועם הבקעת השער של ליאונל מסי נרשמה בסלון הבית שמחה גדולה

קיץ ברבנר צילום: יח"צ
דיירי בית האח הגדול בארגנטינה, מול המשחק המכריע של המדינה במונדיאל 2022
דיירי בית האח הגדול בארגנטינה, מול המשחק המכריע של המדינה במונדיאל 2022 | צילום: צילום מסך מתוך יוטיוב

בואנוס איירס נשטפה חגיגות ניצחון אחרי השער של מסי נגד מקסיקו, ואוהדים רבים יצאו לרחובות כדי לציין את הניצחון שהשאיר את הנבחרת במשחקי גביע העולם בכדורגל.

על אף האיסור הרגיל על הכנסת אינפורמציה מחוץ לבית "האח הגדול" בעולם, בארגנטינה, מדינה בה הכדורגל הוא יותר מספורט - ניתן אישור לדיירים לצפות במשחק.

משתתפי העונה התיישבו בבגדים בצבעי תכלת-לבן מול המסך הגדול וצפו במשחק מול מקסיקו. עם הבקעת השער של ליאונל מסי, נרשמה בסלון בית האח שמחה גדולה, כשהם מעיפים כריות אחד על השני חוגגים בפראות.

תגיות:
האח הגדול
/
ארגנטינה
/
ליאונל מסי
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף