לכבוד חג השבועות: ההתפתחות של עוגות הגבינה לא עוצרת
הקלאסית או הבאסקית? אפויה או פירורים? בסגנון אמריקאי או בסגנון דובאי? הכל יש בקולקציות עוגות הגבינה של הקונדיטוריות הגדולות לקראת חג שבועות, יצאנו לטעום ואלה המסקנות
מיטל שרעבימוצרי מאפיית לחמים לקראת שבועות| צילום: דניאל לילה13גלריהעוגת גיבה קלאסית של ''לחמים''| צילום: דניאל לילהעוגות שבועות של מימי | צילום: דניאל לילהקולקציית שבועות ברולדין | צילום: רונן מנגןעוגה באסקית גבינת עיזים של EATS| צילום: נתנאל ישראלמומצרי ''האופים הקטנים''| צילום: רן ארדהשבועות במאפיית ''ביסקוטי''| צילום: בועז לביאטורט גבינה אפויה של מיקי שמו| צילום: באדיבות החברהמירי כהן בשיתוף עם ''מאפה נאמן'' לרגל חג שבועות| צילום: גיל אבירםמגוון עוגות לשבועות של מאפיית ''חלום יעקב''| צילום: ניקי טרוקשבועות במאפיית ''בוטיק סנטרל''| צילום: טל סיון ציפוריןעוגת גבינת דובאי קונדטורית ''שני''| צילום: יפעת כהןעוגת גבינת בסגנון אמריקאי של ''עוגות דה לה פה''| צילום: ניקי טרוקתגיות:קינוחים/ עוגות/ קונדיטוריה/ שבועות 2025התרעות פיקוד העורף