בעוד שישראלים מתמודדים עם המצב הביטחוני המורכב, נתון מעניין עולה מסקר חדש: אנחנו אוכלים יותר עוגות מתמיד. רשת "מאפה נאמן" חושפת בסקר העוגות השנתי הגדול שלה כי הישראלים צורכים השנה בין 9-11 עוגות בממוצע לאדם - עלייה ניכרת לעומת 8-10 עוגות לנפש אשתקד.
הסקר, שנערך לכבוד יום העוגות הבינלאומי (20 ביולי) בקרב 63 סניפי הרשת הפזורים ברחבי הארץ מצפון לדרום, מעלה שאלה מעניינת: האם המצב במדינה משפיע על הצורך שלנו במתוק?
עוגת השוקולד שומרת על הכתר
למרות השינויים בהרגלי הצריכה, עוגת השוקולד הקלאסית ממשיכה להוביל ברשימת הטעמים האהובים על הישראלים עם 18% מהצריכה - עלייה של 5% לעומת השנה שעברה. בדירוג הטעמים האהובים מופיעות אחריה: עוגת גבינה פירורים (10%), עוגות מאפינס (8.9%), עוגת גבינה אפויה (8.7%), עוגת שיש קלאסית (7%), עוגת שיש תפוז (6.4%), עוגת שמרים בטעם שוקולד (6.8%), עוגת פררו רושה (4.6%) ושמרים גבינה (5.4%).
במקביל לחשיפת הסקר, משיקה רשת "מאפה נאמן" קולקציה קיצית חדשה הכוללת מגוון מגשי אירוח קיציים ומרעננים. הקולקציה כוללת פלטת פחזניות ממולאות בקרם פטיסייר בציפוי שוקולד, כדורי שוקולד קרירים, פלטת מוסים עשירה, פלטת פירות העונה, פלטת מיני פוקאצ'ות, פלטת טורטיות ופלטת קרואסון ביס.
בלב הקולקציה ניתן למצוא מבחר רחב של עוגות קיציות עשירות המתאפיינות במבחר רחב של עוגות על בסיס פירות קיציים בטעמים מצננים וממכרים, כולל עוגות טירמיסו, חיתוכיות ריבת תות, קראנץ' פיסטוק, גבינת אוכמניות ועוד מגוון עוגות בשילובים של פירות וקרמים במתיקות מאוזנת.
טווח מחירי עוגות פס ועוגות בחושות: 45-68 שקל, וטווח מחירי מגשי אירוח: 110-250 שקל.