הביקורת חשפה מצב תברואתי ירוד במחסן המזון של המלון. במחסן היבש נמצאו שאריות מזון וסוכריות על המדפים ועל הרצפה, כאשר סחורת מזון אוחסנה על הרצפה בניגוד לנדרש. מקפיאי האמבט נמצאו חלודים מבחוץ ובפנים, עם הצטברות קרח וסחורת מזון לא מסומנת.
במיוחד חמור היה המצב בחדר הקירור לירקות גולמיים, שם הורגש ריח חזק של עובשים, נראה לכלוך רב וכתמי עובש על הארגזים. הירקות הגולמיים לא היו טריים וחלקם רקובים.
במקפיא נמצאו אריזות של עוף בהקפאה עצמית ללא סימון - פעולה האסורה בעסק מסחרי. הווטרינר השמיד כ-14.7 ק"ג חלקי עוף בהקפאה עצמית. כמו כן, הושמדו כ-4 ק"ג המבורגר קפוא שלא היה בתוקף ומזון מבושל בהקפאה עצמית, כולל בשר, עוגות וירקות ירוקים.
במטבח הראשי נמצאו ליקויים נוספים: הפשרת עוף בוצעה בתוך שקית ולא במסננת כנדרש, הפשרת דגים התבצעה מחוץ למקרר בתוך כלי עם מים - מצב היוצר סכנה לשגשוג חיידקים פתוגניים.
על מדפי המקררים ועל הקרקעית נראו שאריות מזון, חלודה והצטברות נוזלים. במקררי המזון המוכן אוחסנו מגשים של מזון מבושל ללא סימון, ובעמדת הכנת ירקות נראו ירקות שטופים שחלקם רקובים. רצפת המטבח לא הייתה שלמה, יריעות ה-PVC היו קרועות ולא שלמות, וכלים לשטיפה הוחזקו על הרצפה.
במטבח הירקות וההגשה נמצא ארגז תפוחי אדמה מלוכלכים ולא מקולפים במגע עם קוצץ הירקות - מצב היוצר סכנה לזיהום צולב. במקררים אוחסנו מגשי מזון מוכן ללא סימון, שנראה כי היו מהיום הקודם לביקורת.
על פי הצו, המטבח חייב להיות סגור עד לביטול ההוראה. אסור לייצר, להכין מזון, לעשות כל טיפול במזון, להוציא, לשווק או לעשות כל שימוש במוצרים הנמצאים במטבח, כמו גם להכניס מוצרים חדשים. בצו צוין כי "מצב זה מסכן באופן חמור את בריאות הציבור", וכי רוב הליקויים חוזרים מביקורות קודמות. המטבח זומן פעמיים לשימוע בעבר והוצא נגדו צו הפסקה מנהלי גם בעבר.