קבוצת "סיטי טיים ישראל", היבואנית והמשווקת הרשמית של מותגי אופנה מובילים כמו תכשיטי PANDORA, מותג האופנה האיטלקי FURLA ומותג הסניקרס HOFF, מתרחבת עם סניף חדש של PARFOIS באייסמול אילת.
מותג האופנה והאביזרים הבינלאומי הפורטוגלי PARFOIS מתרחב עם פתיחת חנות חדשה באייסמול אילת בהשקעה של מיליון שקל. החנות החדשה מעוצבת בקונספט החדש של המותג לפי הסטנדרט הבינלאומי ומשתרעת על כ-100 מטר רבוע.
החנות החדשה באייסמול מעוצבת בהתאם לקונספט הבינלאומי של המותג, ששמה דגש גדול על מחלקת ה-APPAREL. החנות מתמיזה בהיותה הראשונה בארץ של המותג שמוכרת גם משקפי שמש, וכן זו החנות שמציגה את המגוון הרחב ביותר של קולקציות התכשיטים.
לצד התכשיטים, החנות מציעה תמהיל ייחודי של פריטי אופנה, אביזרים, הנעלה ועוד בטווח מחירים רחב ומגוון. העיצוב החדש משקף את הקונספט הבינלאומי של המותג ומותאם לסטנדרטים העולמיים.
הפתיחה באילת מהווה חלק מאסטרטגיית ההתרחבות של קבוצת סיטי טיים ישראל, הפועלת כיבואנית ומשווקת רשמית של מגוון מותגי אופנה ואקססוריז מובילים. הקבוצה מתמחה בהבאת מותגים בינלאומיים איכותיים לשוק הישראלי ובפיתוח רשתות הפצה ארציות.