הסופגניות מתחילות לצוץ ברשתות השיווק ובקונדיטוריות הרבה לפני הדלקת נר ראשון. ברשתות השיווק נמצא לרוב את הסופגניות בטעמים הקלאסיים ובמחירים לכל כיס, ואילו הקונדיטוריות מנסות כל חג להמציא עצמן מחדש, ואין גבול לדמיון. הסופגניות הופכות לקינוח מושקע לכל דבר, והמחירים עוברים בקלות את גבול העשרה שקלים ליחידה ואף מגיעים ל־20 שקל.
אבל למרות המראות המרהיבים, הקישוטים המיוחדים והשילובים יוצאי הדופן שהקונדיטוריות מנסות לייצר, הרי שלדברי מימי נאמן, "בסופו של דבר, הסופגנייה הקלאסית עם ריבת התות ממשיכה להיות הכוכבת. היא מדורגת במקום הראשון עם 52% מהמכירות. אחריה ריבת חלב עם 22%, והשאר הן הסופגניות בטעמים המיוחדים והמפתיעים".
"כמו כן, יש גם משמעויות כלכליות. התעשייה שלנו מאותגרת באופן קבוע בכל הקשור לעליות מחירי חומרי גלם ובחוסר כוח אדם מקצועי. לכן אני מעדיף להמשיך עם הקלאסיקה, הן ברמת האיכות והן ברמת מחיר שפוי על מוצר מטוגן שחיי המדף שלו קצרים מאוד".
הסופגניות הקלאסיות
הסופגניות המפונפנות
מאפה נאמן: הרשת מציעה סדרת פרימיום (סופגניות שוקולד חלב / שוקולד לבן / ילדודס קוקושוק / ילדודס ביאנקו בליס / פינק ליידי) וגם סדרת פרימיום עם אקסטרה טופינג בטעמים מפתיעים, כגון "פיסטוק דובאי" (סופגניה במילוי קרם בטעם פיסטוק, בציפוי קרם שוקולד חלב ושוקולד פיסטוק, בעיטור רוזטה גדולה עם קרם שוקולד חלב, שערות קדאיף ושברי פיסטוק גרוס), "פופקורן קרמל מלוח" (במילוי ובציפוי בלונדי, בעיטור רוזטה לבן ופופקורן קרמל טופי), "רפאלה" (במילוי קרם שוקולד רפאלו, ציפוי קרם שוקולד לבן ורוזטה קרם שוקולד לבן, בעיטור כדור קוקוס מצופה שבבי קוקוס קלוי), "בלונדי" (במילוי קרם בלונדי, בציפוי סוכר, בעיטור רוזטה בלונדי ושערות חלווה).
מחיר: 13 שקלים לסופגניית פרימיום, 14 שקלים לסופגניית פרימיום אקסטרה טופינג
SHEMO: הקולקציה של השף־קונדיטור מיקי שמו מגיעה בהשראת קינוחים מרחבי העולם, כמו סופגניית פררו רושה (במילוי קרם פרלינה בציפוי שוקולד מריר ופניני שוקולד), סופגניית אמרנה (במילוי קרם וניל בציפוי נפאז’ אמרנה רוזטה קצפת ודובדבן אמרנה), סופגניית אוריאו (מצופה בשוקולד לבן ושברי אוריאו, מלווה בפפיטה של נוצ’לה לבן), סופגניית דובאי (במילוי קרם פיסטוק ובציפוי אטריות קדאיף ושוקולד) וסופגניית סינבון (במילוי קרם קינמון בציפוי פונדנט וניל).
מחיר: 14 שקלים ליחידה. היקרה בסופגניות הרשת היא סופגניית מאריטוצ’י (סופגנייה אפויה במילוי קרם וניל עשיר): 16 שקלים
זוהי סופגניה במילוי קרם קפה NESCAFÉ taster’s choice, גנאש שוקולד לבן, קרם מסקרפונה עשיר וטראפל "ספוג" בקפה. בנוסף, בקולקציה סופגניות "טרטופו" (קרמו שוקולד, ציפוי שוקולד חלב, קרם שנטילי וטראפלס שוקולד), ״פציולה" (קרם קרמל מלוח, גנאש קינדר, סנדוויץ׳ וופל קינדר מצופה), ״מילפויה״ (קרם תות, ציפוי שוקולד רובי קריספי, קרם שנטילי, בצק עלים מקורמל), ו״ג׳לטו פיסטוק״ (קרם פיסטוק, גנאש פיסטוק, קרם פטיסייר, עוגיית בצק פריך ופיסטוק).
מחיר: 16 שקלים לסופגנייה
רולדין: קולקציית הסופגניות של הרשת, שנחשפה לראשונה בתצוגת אופנה בשבוע האופנה ישראל קנדה, כוללת את "סדרת העננים" שמדגימה את החדשנות של החג, ועשויה בצק עננים רך, קליל ואוורירי במיוחד. בסדרה סופגניות שוקולד סוכרה (שונטי שוקולד חלב, וריגטו שוקולד אגוזי לוז וקריספי שוקולד), סופגניית מרנג סוכרה פטל (קרם לימון, מרמלדת פירות אדומים, קראסט סוכר, פטל ומרנג צרפתי) וסופגניית דולצ’ה בננה (קרמו קרמל בננה, ריגטו שוקולד אגוזי לוז וטופי קרמל בקראסט סוכר קינמון).
כמו כן, ישנה "סדרת האייקוניות" - סופגניות קלאסיקות בפרשנות חדשה, כגון Paeline Pistachio , "גולד קוקי קרים" ו"בלאק קרמבל קוקיז".
גולת הכותרת של רולדין השנה היא סדרת פטיסרי, עם מילוי של פרלין בלב הבצק: סופגניות "שוקולד קפה נואר" (פטיסייר קפה, פרלין אייריש קרים, ציפוי רושס, שונטי שוקולד מריר ווריגטו אגוזי לוז), "קרמבו שוקולד אגוזי לוז" (גנאש ג’אנדויה, פרלין נוצ’ולה ביאנקה ומרנג צרפתי בציפוי שוקולד קורקנטה), La Sabrine (שנטילי וניל, מרמלדת פירות אדומים, סירופ רום ודובדבן אמרנה) וקרמבו פירות יער (קרם פטיסייר וניל, פרלין וריגטו פירות יער, מרנג צרפתי וקריספי קוקוס).
מחיר: 16 שקלים ליחידה מסדרת העננים, 18 שקלים לסופגניה מסדרת האייקוניות, 20 שקלים ליחידה מסדרת הפטיסרי
בוטיק סנטרל: ברשת הפטיסרי מתמקדים השנה בסופגניות מריטוצו אפויות בצבעי שחור־לבן, שמגיעות עם עיטורי סוכריות בשחור ולבן לבחירה. "אם בעבר הסופגניות המטוגנות היו סמלה הבולט של מסורת החנוכה, הרי שבשנים האחרונות הסופגנייה האפויה, ללא טעמי לוואי של שמן וטיגון, תופסת מקום של כבוד", מציין עופר גל, שף־קונדיטור ראשי והבעלים של בוטיק סנטרל.
בסדרה: מריטוצו White & Black (מריטוצו קלאסי מבצק בריוש חמאתי במילוי קרם שאנטילי שוקולדי כהה), מריטוצו Black & White (מריטוצו קלאסי שחור מבצק בריוש חמאתי בתוספת אבץ במילוי קרם שאנטילי וניל), מריטוצו White & white (מבצק בריוש חמאתי במילוי קרם שאנטילי שוקולדי כהה) ומריטוצו black & Black (מריטוצו קלאסי שחור מבצק בריוש חמאתי בתוספת אבץ במילוי קרם שאנטילי שוקולדי כהה).
מחיר: 12 שקלים ליחידה / 55 שקלים למארז של 12 יחידות
מחיר: 15 שקלים למגוון טעמים (חוץ ממריצוטו: 20 שקלים), 59 שקל לסופגניית קינוח אישית (ג’אקונד שקדים)