בשורה לציבור הדתי: ענקית המשקאות נכנסת לעולם היין הכשר

הביקוש הרב ליינות כשרים במדינה הוביל את חברת המשקאות הגדולה, שכבר נמצאת בשוק האלכוהול עם חברת הבירות גולדסטאר, להיכנס לשוק דרך ייצור וייבוא של יין מ-6 מדינות

יהודה שרוני צילום: ראובן קסטרו
עקבו אחרינו
יינות של קבוצת טמפו
יינות של קבוצת טמפו | צילום: Guy sidi - eclipse media
2
גלריה

חלק מהמותגים כלל לא היו זמינים בישראל עד היום, אחרים אף ייצרו לראשונה גרסאות כשרות במיוחד עבור הצרכן הישראלי. לצד הקטגוריה החדשה טמפו ממשיכה לחזק את פעילות היין הישראלית ומשיקה מותג יינות חדש בשם Alta.

יינות של קבוצת טמפו
יינות של קבוצת טמפו | צילום: Guy sidi - eclipse media

במקביל, גם שוק היין הכשר מתרחב לצד התפתחות תרבות היין במגזר הדתי, המסורתי והכללי. יותר מ-90% מהיין הנמכר בישראל הוא כשר, בעוד קטגוריית יינות היבוא מהווה 30% משוק היין המקומי ונמצאת בצמיחה מתמדת.

טמפו בחרה ביקבים וביינות החדשים לאחר עבודת מחקר מקיפה, שבחנה את מגמות הצריכה והטעמים המתאימים לקהל הישראלי והתבססה על איכות, פרימיום וכשרות. המטרה הייתה להביא לישראל יינות בעלי זהות ייננית מובהקת.

תגיות:
כשרות
/
יין
/
טמפו
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף