ל'אוקסיטן אן פרובאנס חוגגת 50 שנה בעולם ו-30 שנות פעילות בישראל

לרגל חגיגות היובל, וההשקעה המתמשכת של המותג בישראל ל'אוקסיטן משיקה חנות חדשה במתחם BIG FASHION גלילות ומשדרגת את החנות המיתולוגית בדיזינגוף סנטר" בהשקעה כוללת של כ-2 מיליון ש״ח

לוגו מעריב צילום: מעריב אונליין
עקבו אחרינו
צחי עוזיאל, ליאל עוזיאל וסטפן בלג'מן
צחי עוזיאל, ליאל עוזיאל וסטפן בלג'מן | צילום: תמיר מוש

החנות הראשונה של ל'אוקסיטן  נפתחה בישראל בשנת 1996 ב"דיזנגוף סנטר", באותה שנה שבה נפתחה החנות הראשונה בניו יורק. כחלק מחגיגות היובל וההשקעה המתמשכת של המותג בישראל משיקה ל'אוקסיטן חנות חדשה במתחם BIG FASHION גלילות עיצוב החנות החדשה של ל'אוקסיטן, ממשיכה את הקו העיצובי של החנויות בעולם בהשראת נופי פרובאנס שבדרום צרפת, קווים קלאסיים לטאץ' מודרני וחם. החלל עוטף באווירה שלווה ונעימה עם גוונים ניטרליים, ריצוף כפרי ייחודי, קשתות אלגנטיות ועץ זית עתיק במרכז החנות, המבטא את הקשר לטבע ואת שורשי המותג. גם החנות מיתולוגית בדיזינגוף שופצה בהתאם לרגל ציון 30 שנים של פעילות.

לרגל החגיגות הוקם מוזיאון 50 שנות מורשת, ברחבת הכניסה של מתחם BIG FASHION GLILOT,  הממחיש את סיפורו של בית ל'אוקסיטן לאורך חמישה עשורים, דרך האנשים, המוצרים והסיפורים שבנו את המותג. בנוסף, ניתן ליהנות ממייצג מרהיב של כדור פורח, המשתרע לגובה של כ-4 מטרים, אחד מהסמלים המזוהים ביותר של פרובאנס.  פתוח לקהל הרחב בין התאריכים 26-29 באוגוסט.

ליאל עוזיאל, סמנכ"לית בית לאוקסיטן ישראל : ״50 שנה לאחר שנולד בלב פרובאנס, בית ל'אוקסיטן ממשיך להתחדש ולצמוח - כאן בישראל אנחנו גאים להיות חלק מהמסע כבר 30 שנה. החנות החדשה בגלילות ושיפוץ החנות הותיקה בדיזינגוף סנטר שבה החל סיפורו של המותג בארץ, מסמלים עבורנו הבעת אמון בשוק הישראלי ובמועדון הלקוחות המקומי ״המסע לפרובאנס״, אנחנו מחויבים להמשיך ולהביא לישראל את חווית פרובאנס במיטבה - עם חדשנות, שירות אישי ומוצרי טיפוח איכותיים.״

ל'אוקסיטן השיקה את פעילותה בישראל בשנת 1996 עם פתיחת החנות הראשונה בדיזנגוף סנטר, באותה שנה שבה נפתחה החנות הראשונה בניו יורק. מאז ביסס המותג את מעמדו כמותג טיפוח יוקרתי, וכיום הוא מפעיל 13 חנויות ברחבי הארץ, אתר אונליין, ספא ומחלקת B2B למלונות וצימרים. המותג משלב מסורת רבת־שנים עם מחקר מתקדם, תוך חיבור עמוק בין טבע, אנשים ומלאכת יד, ובהשראת הרכיבים האייקוניים של פרובאנס – מלבנדר ושקד ועד פרח האימורטל (Immortelle).

תגיות:
טיפוח
/
ביג פאשן גלילות
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף