לא הכל דבש: "עמק בראסרי" מארחת את מכוורת אופיר לספיישל ראש השנה
לקראת ראש השנה אירחה מסעדת “עמק בראסרי" של השף עידו פיינר את מכוורת אופיר בניהולו של אייל אופיר, לספיישל דבש. הם מספרים ל"מעריב" החשיבות של שיתוף הפעולה לתחושת הקהילתיות ועל הקושי לנהל עסק תחת אש
טליה לוין"עמק בראסרי" ומכוורת אופיר בספיישל ראש השנה| צילום: שני הלוי4גלריה''עמק בראסרי'' ומכוורת אופיר בספיישל ראש השנה| צילום: שני הלוי''החיבור של פרצוף למוצר הופך את הסיפור הזה ליותר מרגש'' עידו פיינר| צילום: שני הלוי