המפעל מייצר מוצרי עוף למותג "מאמא עוף" ולשוק המוסדי, ובהם גם נאגטס למקדונלד’ס. מרבית העובדים הם עובדי ייצור בשכר נמוך, והעתקה של מפעל מזון פעיל בהיקף כזה דורשת היערכות ארוכת טווח. למרות מספר השנים שנותרו עד לפינוי, העובדים טרם קיבלו הבהרה רשמית לגבי תוואי המעבר, אך בהרמת הכוסית לראש השנה הובטח כי בתוך שלושה חודשים תתקבל החלטה שתציג פתרון תעסוקתי ברור.
מתנובה נמסר: "תנובה ממשיכה לעטוף את עובדי המפעל המסורים וללוות אותם כפי שעשתה לאורך השנים. החברה בוחנת שורה של אתרים חלופיים בצפון לצורך העתקת המפעל, ותמשיך לספק לעובדים מעטפת רחבה וביטחון תעסוקתי".