מהפכה בצלחת: הטרנד הקולינרי החדש שכבש בתי מלון בתל אביב וחיפה

בתי מלון בארץ החלו לפתוח את חדרי האוכל גם לאורחים מבחוץ בתשלום, בעקבות המסקנה כי אחד ממקורות המשיכה שלהם הוא מסעדות שבראשן עומדים שפים מפורסמים

יהודה שרוני צילום: ראובן קסטרו
Link Hotel & Hub
Link Hotel & Hub | צילום: אורי אקרמן

המגמה החלה לאחרונה עם מלון בקסטייג', הממוקם במקום שבו עמד תיאטרון אהל המיתולוגי בתל אביב. רשת מלונות אטלס, בעלת המלון, מציעה בית קפה משודרג. מלונות אטלס גם פתחה לאורחים מבחוץ את המסעדה במלון הבוטיק רוטשילד 65 בתל אביב.

למגמה הצטרף אתמול מלון בוטניקה בחיפה, מקבוצת מלונות פתאל, שפתח את מסעדת השף הכשרה טרסה עם אוכל ים־תיכוני ונגיעות איטלקיות. לאחרונה הצטרף לטרנד מלון Link Hotel & Hub בתל אביב, מרשת מלונות דן.

המלון מגיש ארוחת בוקר גם לאורחים מבחוץ ב־88 שקל לסועד, על בסיס בופה. העלות לארוחה סבירה לנוכח מגוון המנות. המזנון כולל גבינות, מטבלים, סלטים, אנטיפסטי, יוגורט עזים, פירות, מאפים, ביצים, שתייה חמה ומיץ תפוזים סחוט טרי.

המלון מארח באורח קבע צוותי אוויר של חברות תעופה וצעירים ואנשי הייטק המנצלים את מתחמי העבודה במקום על בסיס השכרה יומית. המקום מעוטר בציורי קיר ובתמונות, שחלקן גם מוצעות למכירה.

הארוחה החלבית הלא כשרה מוגשת גם במתחם ה־HUB במלון בשדרות שאול המלך בתל אביב - וגם בשבתות. היזמים החליטו להרחיב את המיזם הקולינרי ויגישו בקרוב גם ארוחות צהריים המבוססות על תפריט חלבי כמו פיצות ועוד.

תגיות:
בתי מלון
/
טרנדים
/
שפים ישראלים
/
קולינריה
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף