עם זאת, מי שמיהרו להגיב היו דווקא מניות פוקס וריטיילורס שהובילו את הירידות בצדד ת"א 125 הבוקר עם ירידה של כחמישה אחוזים בשל חשש המשקיעים מעליית התחרות מול אתרי המסחר הבינלאומיים. למרות המפלה במניות, הערכה בענף היא שהתגובה בשוק מוגזמת. גם במצב הנוכחי רוב פריטי האופנה שנמכרים באתרים הבינלאומיים ממילא נמצאים מתחת לרף המע״מ, כך שהצרכן הישראלי כבר היום כמעט שלא משלם מס על בגדים שמוזמנים מחו״ל.
גם כיום אפשר להרכיב חבילה של שניים או שלושה פריטי ביגוד ולהישאר מתחת לתקרה של 75 דולר, ובמקרה הצורך לפצל את הקניה לשתי חבילות. לכן, בניגוד למוצרי אלקטרוניקה שנכנסים כעת לראשונה לפטור, על רשתות הביגוד ההשפעה צפויה להיות מוגבלת.
ההבדל העיקרי יהיה היכולת לאחד מספר גדול יותר של פריטים יחסית בתוך חבילה אחת, מה שיכול לחסוך מעט בעלויות משלוח ואולי לשנות את הכדאיות ברכישת מותגים בינלאומיים. עבור קבוצות כמו פוקס, שמתבססות בעיקר על מותגי בית ומחירים נגישים, השינוי לא בהכרח יתורגם לפגיעה משמעותית בביקושים.