סך המענקים החד-פעמיים שישולמו לעובדים עומד על כ-12 מיליון ש"ח. הפרישה צפויה להניב לקבוצה חיסכון שנתי של כ-18 מיליון ש"ח.
מהחברה נמסר: "ההסכם יאפשר לסלקום לשמור על חוסן פיננסי ויציבות ארגונית, תוך המשך השקעה בתחומי הליבה של הקבוצה והתאמת מבנה ההוצאות לאתגרי השוק".
ההסכם כולל את עובדי רשת המכירות דינמיקה וגולן טלקום והוא יהיה בתוקף עד סוף שנת 2026. להנהלה תינתן זכות וטו על פרישת עובדים מסוימים מתוך מצבת של 2,800 עובדים המועסקים בסלקום.
התוכנית תהיה בתוקף רק לגבי עובדים בעלי ותק של שלוש וחצי שנות עבודה. עובד שבקשתו תאושר יהיה זכאי למענק פרישה חד־פעמי של עד 15 משכורות. אומדן המענק הממוצע הוא כ-250 אלף שקל לעובד.
עוד נקבע כי רוב עובדי אגפי המטה בחברה יעבדו מהבית בימי רביעי. עובדות ועובדי אגף מערכות מידע יעבדו מהבית בימים שני ורביעי. בחגי תשרי, חגי האביב ונופש החברה, העבודה תתקיים במשרדי החברה. עוד הושגה הסכמה בנושא מיסוי פעילות הרווחה, כך שבשנת 2026 התשלום יהיה מלא - ובנוסף, תקציב הרווחה יגדל. להנהלה ניתנה האפשרות לגמישות תעסוקתית ולניוד עובדים לפי הצורך.