לאומי משיק את "מאיץ הכסף": פיקדון בריבית 4% ופטור מעמלות מסחר לשנה

בנק לאומי הודיע על מהלך ייחודי: "מאיץ הכסף" - גם פיקדון בריבית קבועה של 4% וגם פטור מעמלות מסחר בניירות ערך למשך שנה | איל אפרת, ראש החטיבה הבנקאית: "יותר לקוחות נכנסים לשוק ההון, זו מגמה חיובית"

לוגו מעריב צילום: מעריב אונליין
עקבו אחרינו
סניף בנק לאומי
סניף בנק לאומי | צילום: כפיר סיוון
2
גלריה

בנק לאומי הודיע היום על מהלך תקדימי נוסף בשוק ההון - והשיק את "מאיץ הכסף": לקוחות פרטיים שיפתחו פיקדון שקלי לשנה החל מ-50 אלף ש"ח, יוכלו ליהנות מריבית קבועה של 4%, וגם מפטור מעמלות מסחר ודמי ניהול ניירות ערך למשך שנה שלמה.

היוזמה הייחודית תאפשר ללקוחות ליהנות משני העולמות: השקעה סולידית באמצעות פיקדון בריבית אטרקטיבית, לצד אפשרות לסחור בשוק ההון - ללא עמלות מסחר. ההטבה מיועדת הן ללקוחות חדשים והן ללקוחות קיימים של הבנק, שאין ברשותם תיק ניירות ערך בלאומי, ואשר יפתחו פיקדון שנתי החל מ-50 אלף ש"ח. לקוחות שיפתחו את הפיקדון ייהנו גם מחבילת הטבות בשוק ההון, הכוללת פטור לשנה מדמי ניהול ניירות ערך וכן פטור לשנה מעמלות קנייה ומכירה של ניירות ערך. הפטור מעמלות מסחר יינתן לתיק בשווי של עד 250 אלף ש"ח ועד 20 פעולות קנייה ומכירה בחודש.

מהלך זה מצטרף למהלך משמעותי נוסף שהבנק יזם לאחרונה בשוק ההון: "לא הרווחת – לא שילמת". במסגרת יוזמה זו, לקוחות שתיק ההשקעות שלהם יציג תשואה שלילית בסוף השנה יקבלו החזר בגובה ההפסד. זאת, בנוסף לפטור מדמי ניהול, הטבות בעלויות המסחר ומעטפת ייעוץ מקצועית.

איל אפרת, ראש החטיבה הבנקאית בבנק לאומי
איל אפרת, ראש החטיבה הבנקאית בבנק לאומי | צילום: דרור סיתהכל
תגיות:
שוק ההון
/
בנק לאומי
/
השקעות
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף