המהלך עשוי לסמן שינוי משמעותי בפעילותם העסקית של ארבעת היזמים, שזכו לפרסום בינלאומי בזכות חברת הסייבר שהקימו. וויז נמכרה לגוגל בעסקה של 32 מיליארד דולר, שנחשבת לאקזיט הגדול ביותר בתולדות ההייטק הישראלי. על פי ההערכות, חלקו של כל אחד מארבעת המייסדים בעסקה מגיע לכשלושה מיליארד דולר לפני מס.
הזיכיון המקומי עבר שינוי משמעותי בשנת 2024, כאשר מקדונלד'ס העולמית רכשה את הפעילות בישראל מידי איש העסקים עמרי פדן. פדן היה זה שהביא את המותג האמריקאי לישראל בשנת 1993, עם פתיחת הסניף הראשון בקניון איילון, והחזיק בזיכיון המקומי במשך יותר משלושה עשורים.
בעת המכירה למקדונלד'ס העולמית כללה הפעילות בישראל 225 מסעדות וכ-5,000 עובדים. מאז המשיכה הרשת להתרחב, וכעת היא עשויה לעבור לניהול של קבוצת יזמים המזוהה דווקא עם ענף ההייטק. אם המגעים יבשילו להסכם, ארבעת מייסדי וויז יעברו מניהול חברת סייבר בינלאומית להפעלת אחד ממותגי המזון המוכרים בישראל. בשלב זה, עם זאת, ההכרעה הסופית בנוגע לזיכיון עדיין ממתינה להשלמת המשא ומתן.