דווקא עכשיו: הסטרטאפ לניהול נדל"ן חונך משרדים חדשים ומגייס עשרות עובדים

DoorLoop מגייסת ובגדול: הסטארטאפ הישראלי מרחיב את המשרדים בת"א עם נוף פנורמי, חדרי ישיבות מעוצבים ומתחם אוכל מושקע - ופותח עשרות משרות חדשות בדגש על תפקידי הליבה הטכנולוגיים

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
משרדי החברה DOORLOOP
משרדי החברה DOORLOOP | צילום: DOORLOOP
3
גלריה

הסטארטאפ הישראלי DoorLoop, שפיתח טכנולוגיה לניהול נכסי נדל"ן, מרחיב את מרכז הפיתוח בתל- אביב וממשיך לגייס לעשרות משרות חדשות בישראל ובעולם. החברה שכרה את כל קומה 20 במגדל חג'ג' ברחוב הארבעה בת"א. בנוסף, החברה הרחיבה את פעילותה והשיקה משרדים חדשים במנהטן ניו-יורק, במטרה לבסס את מעמדה כ-property management software (תוכנת ניהול נכסים) המובילה בארה"ב ובקנדה.

המשרדים החדשים בתל-אביב כוללים עשרות עמדות עבודה לצד חדרי ישיבות מעוצבים וחללי עבודה משותפים, שיאפשרו תרבות ארגונית משתפת ופתוחה. זאת לצד נוף פנורמי 360 מעלות מרהיב על ת"א מכל חלקי העבודה במשרדים ומתחם מזון מפנק. כל אלה במטרה לתמוך במגמת הצמיחה של החברה.

המשרדים החדשים של DOORLOOP
המשרדים החדשים של DOORLOOP | צילום: DOORLOOP

בשנה הקרובה החברה מתכננת צמיחה משמעותית, והכפלה של מספר העובדים בחברה, בדגש על תפקידי הליבה הטכנולוגיים; תפקידי AI, ראשי צוותים, tech-leads, מפתחים, תפקידי דאטה, מנהלי מוצר, מרקטינג ועוד. כזכור, החברה השלימה סבב גיוס בהיקף של 100 מיליון דולר בסוף שנת 2024.

DoorLoop מציעה למנהלי נכסים ובעלי נכסים פתרון מקיף לניהול תיק הנכסים שלהם על מנת לצמוח, להתייעל ולמקסם את רווחיהם. התוכנה של DoorLoop מאפשרת ניהול מלא של נכסי נדל"ן להשכרה; אוטומציה מלאה של מגוון תהליכים כמו, מציאת דיירים, ניהול חוזי שכירות, גביית שכר דירה, ניהול חשבונות ודיווחי מס, בקשות תחזוקה, תקשורת עם דיירים ועוד. כיום מנוהלים דרך הפלטפורמה מעל לרבע מיליון נכסים בארה"ב וקנדה.

משרדי החברה החדשים מתוכננים ומעוצבים בקפידה עם דגש על רווחת העובד ועירוב שימושים, ומאפשרים מרחב עבודה אישי לצד עבודת צוות בחללים משותפים, חדרי ישיבות ומרחב-פתוח. תכנון המשרדים לקח בחשבון את האופי והתרבות הארגונית של החברה ומגמת הצמיחה העתידית.

המשרדים החדשים של DOORLOOP
המשרדים החדשים של DOORLOOP | צילום: DOORLOOP

DoorLoop הוקמה ע"י אורי תמוז (CEO), איתי גרדי (CTO),דוד ביטון, אדם מייט ומאט קייב. סה"כ גיוסי החברה עומד על 130 מיליון דולר. החברה מעסיקה כיום כ- 220 עובדים, 80 מתוכם במו"פ במרכז תל-אביב.

אורי תמוז, מייסד ומנכ"ל: "DoorLoop הרחבת המשרדים היא פועל יוצא למגמת הצמיחה של DoorLoop בכל החזיתות, ובאופן טבעי גם במצבת כוח האדם והמשך הגיוסים בישראל. המשרדים החדשים תוכננו ועוצבו בהתאם לכל צרכי העובדים והעובדות, במטרה שיאפשרו חווית עובד מלאה ואיכותית, ושנוכל להמשיך לחדש ולצמוח גם בעתיד. השנה אנחנו צפויים לגייס לעשרות משרות חדשות ולהמשיך לחולל מהפכה בשוק הנדל"ן הגלובלי".

תגיות:
נדל"ן
/
סטארטאפ
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף