אבטחת ענן בזמן אמת: החותמת האמריקאית לסטארט-אפ מת"א

פתרון האבטחה החדש של Rapid7 ו-ARMO, המבוסס על ניתוח דאטה בזמן הריצה, מאפשר לצוותי אבטחה לצמצם סיכונים בענן באופן מהיר יותר ולהגיב בזמן אמת להתקפות סייבר פעילות

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
מייסדי חברת ARMO מימין לשמאל - המנכ''ל שאולי רוזן וה-CTO בן הירשברג
מייסדי חברת ARMO מימין לשמאל - המנכ''ל שאולי רוזן וה-CTO בן הירשברג | צילום: יח"צ
3
גלריה

מתקפות ענן מודרניות מנצלות לעתים קרובות פערים קטנים שמקושרים זה לזה בסביבות ענן דינמיות. ההוספה של זיהוי אנומליות מתמשך וכן זיהוי ותגובה לאיומים בזמן אמת על פני נכסי ענן פעילים ואפליקציות תספק לצוותי אבטחת מידע, ניהול תשתיות ופיתוח תובנות אחודות לגבי איומים עם דירוג של סדרי עדיפויות מובנה ותאפשר תגובה מהירה יותר. חשיבותם של פתרונות מסוג זה מתעצמת בשל השימוש הגובר באפליקציות AI שניתן להבין את התנהגותן ולהגן עליהן בהתאם רק בזמן שהן רצות.

סייבר זה לא מותרות
סייבר זה לא מותרות | צילום: FREEPIK

Rapid7 היא חברת אבטחת סייבר מובילה מארה"ב, המספקת פלטפורמה אחודה לתפעול אבטחה (Security Operations), המסייעת לארגונים לנהל ולצמצם את סיכוני הסייבר שלהם. Rapid7 מציעה פתרונות לניהול חולשות, זיהוי איומים, אבטחת ענן, אבטחת אפליקציות ואוטומציה.

בשנים האחרונות Rapid7 חיזקה את נוכחותה בישראל באמצעות רכישת שלוש חברות אבטחת סייבר: Insights ו-Alcide בשנת 2021 ו-Minerva Labs בשנת 2023. הרכישות האסטרטגיות הללו העצימו את מעמדה של Rapid7 בשוק המקומי וסיפקו לה גישה למומחיות הישראלית בעולם הסייבר בכלל ובאבטחת ענן בפרט. ל-Rapid7 למעלה מ-11,000 לקוחות ברחבי העולם ורבים מהארגונים הגדולים והבינוניים מסתמכים על פתרונות האבטחה שלה לצורך ניהול סיכונים, זיהוי איומים ותגובות.

ההוספה של מערכת CADR של ARMO לפלטפורמת השליטה של Rapid7 תאפשר לצוותי אבטחה לבצע את הדברים הבאים:

הייטק
הייטק | צילום: אינג'אימג'

ARMO נוסדה בשנת 2019 ומנוהלת על ידי מומחי האבטחה בענן שאולי רוזן ובן הירשברג. החברה גייסה מהקמתה כ-34 מיליון דולר, כולל 30 מיליון דולר בסבב A בהובלת Tiger Global ובהשתתפות Hyperwise Ventures, Pitango First ו-Peled Ventures וסבב סיד של 4.5 מיליון דולר בהובלת Pitango Ventures. ARMO מעסיקה כיום 30 עובדים במשרדיה בתל אביב.

תגיות:
טכנולוגיה
/
סייבר
/
מתקפת סייבר
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף