"מוביל לאבדון": בימין הגיבו בזעם לריצתו העצמאית של בן גביר

במפלגת הבית היהודי מסרו על הכרזתו של יו"ר עוצמה יהודית: "מפלגת בן גביר וסמוטריץ היא אלופת הארץ בפיצול ובהתחזות". ב'יש עתיד' הגיבו: "מנסה ליצור לעצמו תדמית חדשה, אך מדובר במדיר נשים ורודף להט"בים"

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
ח"כ בצלאל סמוטריץ' מתייחס להצהרתו של בן גביר. ללא קרדיט | צילום:

ח"כ מיכל וולדיגר מסרה: "השמאל הקיצוני מחייך והימין הלאומי כואב. מי שרוצה ממשלת ימין עושה צעדים מקרבים ולא מרחיקים, בן גביר הערב נתן מתנה לשמאל".

מפלגת הבית היהודי-המפד"ל מסרה: "מפלגת בן גביר וסמוטריץ היא אלופת הארץ בפיצול ובהתחזות. בן גביר, המחופש היום לשה תמים, הוא איום אמיתי על המחנה הלאומי ויוביל את מדינת ישראל לפילוג ופיצול. המחנה הדתי לאומי רוצה מפלגה דתית לאומית שפויה ונורמלית כמו הבית היהודי-מפד"ל. בן גביר מוביל את מדינת ישראל לאבדון".

זהבה גלאון, איתמר בן גביר
זהבה גלאון, איתמר בן גביר | צילום: יונתן זינדל, פלאש 90,דוברות הציונות הדתית

במפלגת 'יש עתיד' מסרו כי "בן גביר, המועמד לשר הבט״פ של נתניהו, מנסה ליצור לעצמו תדמית חדשה של גור חתולים חמוד. אבל תחפושת החתולי לא תצליח להסתיר את האמת: בן גביר הוא גזען, חשוך שמדיר נשים ורודף להט"בים ורוצה למחוץ את שלטון החוק הבחירות הללו הן ההזדמנות לשים קץ לטרלול ולהקים ממשלה לאומית ורחבה ללא קיצונים".

תגיות:
איתמר בן גביר
/
עוצמה יהודית
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף