הכר את המועמד: יואב אגמי יפעל להעלאת שכר המורים

תושב ירושלים, מתודד בפריימריז של מפלגת העבודה ורוצה להחזיר את המפלגה לקידמת הבמה הפוליטית ולממדים האלקטורלים שהיו לה בזמנים של דוד בן גוריון, שמעון פרס ויצחק רבין

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
יואב אגמי
יואב אגמי | צילום: פרטי

יואב אגמי, מתמודד לרשימת מפלגת העבודה

"בן 31 מירושלים. אני מתמודד בפריימריס לרשימה של מפלגת העבודה. במקור אני עובד מצטיין בארגון חברתי שפועל למען ניקיון כפיים במגזר הציבורי.

"אני מאמין בכל רמ"ח אברי באג'נדה של מפלגת העבודה. אני חושב שהאידיאולוגיה היא הכח שלנו. דוגל ברדיפת שלום וסוציאליזם תוך כדי קידום האינטרס הציבורי".

"בראש מעייני להביא את מפלגת העבודה לקידמת הבמה הפוליטית בישראל ולהחזיר אותה לממדים האלקטורלים שהיו לה בזמנים של דוד בן גוריון, שמעון פרס ויצחק רבין. בין הערכים שהם נר לרגלי נמצאים שקיפות ברשויות השלטון, שיוויון מגדרי וצדק חברתי. במידה ואבחר אקדם בנייה רחבה של דיור ציבורי ואפעל למען העלאת שכר המורים".

"כבר בגיל צעיר כנער הייתי שותף למפגש למען דו קיום בין ישראלים לפלסטינים".

תגיות:
מפלגת העבודה
/
הכר את המועמד
/
בחירות 2022
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף