הכר את המועמד: אבי פוקס יפעל להוריד את מחירי הדיור

פוקס מתמודד במחוז מעוצות אזוריות בפריימריז של הליכוד ורוצה להביא את ניסיונו בעולם העסקי כדי להוריד את יוקר המחיה: "מתוך ידע - אני אומר שהחזירות השתלטה עלינו"

אנה ברסקי צילום: פרטי
אבי פוקס
אבי פוקס | צילום: פרטי

אבי פוקס, מתמודדת לרשימת הליכוד בכנסת, מתמודד במחוז מועצות אזוריות

"אבי פוקס, 41, נשוי ואב ל-4 ילדים, מתגורר במושב בני דרום בשפלה. כנין לגואל אדמות חניתה. בשבילי הציונות היא דרך חיים ומצפן שתחילתו בעיבוד הקרקע, יציבות החקלאות, הקמת יישובים בכל חלקי הארץ וחיזוק הכבוד הלאומי. עובד בעסקי הבנייה המשפחתיים ומנהל פרויקטי ענק בעולמות הסטארטאפים, הבניה והתשתיות".

"במקביל אני מתנדב בהקמת מיזמים חברתיים, מעורבות בניהול גופים ציבוריים ובין השאר מכהן כיום בהתנדבות כיו"ר ועדת הכספים של ההסתדרות הציונית העולמית".

"אני מבקש לשתף ולהעניק לציבור את המטען הערכי והניסיון הרב שנים בעולם העסקי אותם צברתי. בראייתי, קורת גג היא צורך בסיסי במדינת ישראל. מחירי הנדל"ן מאמירים והתשלום על דירה ממוצעת הגיע מעל 200 משכורות. מתוך ידע - אני אומר שהחזירות השתלטה עלינו ועלויות המחיה של כולנו ממשיכות לטפס להוצאות אדירות. רק מלחמה עיקשת של הריבון, של המדינה, מול כל השחקנים יכול להביא לתוצאות".

תגיות:
הליכוד
/
הכר את המועמד
/
בחירות 2022
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף