דיווח: כך הרשות הפלסטינית מנסה להשפיע על הבחירות בישראל דרך הרשימה המשותפת

ב'חדשות 12' דווח כי מאג'ד פרג', אחד האנשים הקרובים לאבו מאזן, הזמין בשבוע האחרון לרמאללה את ראשי הרשימה המשותפת והסביר להם שהרשות מודאגת מחזרת נתניהו לשלטון, וכן האשים אותם שלא עושים מספיק למנוע זאת

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
סמי אבו שחאדה נגד מנסור עבאס: "הכישלון הפוליטי שלו עוזר לנו, הרשימה המשותפת צדקה בקריאת המפה". צילום: ערוץ כנסת | צילום:

"אתם לא עושים מספיק כדי להעלות את אחוז ההצבעה בחברה הערבית כדי למנוע מנתניהו חזרה לשלטון", האשים פרג'. כמו כן, דווח כי הוא הציע לצרף מחדש את רע"ם למשותפת כדי להעלות את אחוז ההצבעה, וכן אף הציע את שירותיו לתיווך עם רע"ם במידת הצורך.

בנוסף, דווח כי גורם בכיר ברשות הפלסטינית אישר את קיום הפגישה, אך הבהיר: "מדובר בפגישות פוליטיות שגורמים ברשות מקיימים כל הזמן עם חברי כנסת ערבים ויהודים כאחד, ללא שום התערבות בבחירות בישראל".

תגיות:
הרשימה המשותפת
/
בחירות 2022
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף