בן גביר מעורר מתיחות בגוש נתניהו: "לא יקבע את הרכב הממשלה וסדר יומה"

חה"כ אשר הגיב על דרישת יו"ר עוצמה יהודית לתיק ביטחון הפנים וטען: "תהיה שותפות וננהג בחמלה ובחוכמה בכלכלה בריאה. ליברמן מתעלל בחרדים בגלל דברים אישיים עם נתניהו"

לוגו 104.5 צילום: רדיו צפון 104.5FM
איתמר בן גביר
איתמר בן גביר | צילום: יונתן זינדל, פלאש 90

על טענותיו של שר האוצר אביגדור ליברמן נגד החרדים הסביר חבר הכנסת כי "הוא ניסה לפגוע בנו כי אנחנו הולכים עם נתניהו שהוא שנוא נפשו. ובגלל דבריו האישיים מול נתניהו הוא התעלל בציבור שלם. המדינה מקבלת מיליארדים ברזרבות, והאזרח משלם בסוף. אנחנו דואגים לא רק לחרדים".

על ההבדלים בין ממשלת הליכוד לבין הממשלה הנוכחית, בתחום האוצר, טען כי "ראיתי את שר האוצר ישראל כ"ץ, שהגיע לוועדת כספים וביחד הגיעו להבנה על חבילות שהצילו את העצמאים והאנשים הרעבים ללחם. אין לי ספק שבכלכלה, הליכוד, הוא הרבה יותר עממי וליברלי מהכוחניות של ליברמן. אני בטוח שתהיה רווחה כלכלית לכל הציבורים. אנחנו מפלגה חברתית".

תגיות:
איתמר בן גביר
/
יעקב אשר
/
בחירות 2022
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף