בפתח דבריו אמר חבר הכנסת כי הוא עדיין לא מסכם את בחירות 2022: "עדיין צריך להתאזר במידה של סבלנות, המשחק גבולי על אחוז החסימה, זה עוד יכול להשתנות. זה הכול או כלום. נראה טוב, נראה שאנחנו מרכיבים בע"ה את הממשלה הבאה. עוד טיפה עד שנסיים את הספירה. כמה מאות קולות לפה או לפה וזה יכול להשתנות דרמטית".
אז איזו קואליציה ירצה לראות חבר הכנסת? בנושא זה תשובתו הייתה חד משמעית: "קואליציית ימין, קואליציה לאומית, יציבה. כשאתה מכניס גורמים נוספים שרואים בעצמם ראש ממשלה זה כמו שאתה נוסע באוטו ושלושה נוגעים בהגה - זה מתכון לתאונה. אחד צריך לאחוז בהגה, קוראים לו בנימין נתניהו, יחד איתו השותפים שלנו. זה מה שיקנה את היציבות לארבעת השנים, אני מאמין בזה".
"לפני שפורקה הכנסת, היה מו"מ להכניס גורמים שרואים בעצמם ימניים לקואליציה בראשות נתניהו ואני אמרתי 'אך ורק בתנאי שאנחנו עושים את הרפורמות במערכת המשפט, בלי זה עדיף לנו להישאר באופוזיציה כי העם לא יסלח לנו. ובצדק", סיכם.