רגב: "צריך לבדוק את קלטות הרפז, יש עננה כבדה מעל ראשו של אשכנזי"

שרת התרבות המשיכה לתקוף בגלי צה"ל את מפלגת כחול-לבן, כשהפעם המטרה הייתה הרמטכ"ל לשעבר. על יעלון אמרה: "הוא כישלון פוליטי, זה לא סוד"

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
גבי אשכנזי
גבי אשכנזי | צילום: מרק ישראל סלם
2
גלריה

"אני לא יודעת. אני יודעת לומר שאני מכבדת את מי שלובש מדים. לומר לך שתמיד היה שיקול דעת? אני חושבת שלא. זה שהוא בא והמליץ כסגן רמטכ"ל לא לבנות את הגדר, זו הייתה המלצה לא נכונה. מזל שראש הממשלה התעקש על הגדר. האיש היחידי שנלחם על הגדר נגד כולם בענייני התקציב היה נתניהו, והוא הצליח לבנות את הגדר. הוא אמר שמדובר באיום ובסכנה קיומית וזה נכון. כשבני גנץ אומר בצוק איתן שהמנהרות הן אינן איום למדינה, ושצריך לשנות את חוק הלאום, ושהסכם הגרעין הוא הסכם טוב...".

רגב. צילום: מרק ישראל סלם
רגב. צילום: מרק ישראל סלם | רגב. צילום: מרק ישראל סלם

"חד וחלק. גנץ חושב שצריך לחלק את ירושלים ולעקור יישובים. אני אומרת לך שרה"מ אמר לא פעם ולא פעמיים שהוא יילך עם השותפים הטבעיים שלנו מגוש הימין, הגוש החזק, הגוש הלאומי. אנחנו בין המדינות החזקות בעולם, אתה מבין את זה? זו מדינה חזקה ועוצמתית בכלכלה. אתם מבינים את זה? אתם רוצים ללכת עם מפלגה שאומרת שאת הגז צריך להשאיר באדמה? גם סביב גבי אשכנזי יש עננה גדולה סביב פרשת הרפז. את זה לא בודקים. יש כאן ניסיון של התקשורת להסתיר מי הם באמת החבורה הזו. צריך לדון בקלטות הרפז, ואפילו ברק אמר שעננה גדולה נמצאת מעל ראשו של גבי אשכנזי".

"נתניהו אמר אתמול שלא נעקור יישובים", הוסיפה רגב. "אנחנו לא נחלק את ירושלים, נשמור על ההתיישבות היהודית ולא נפנה יישוב אחד. אנחנו לא נפנה שום יישוב. אנחנו נשמור על ההתיישבות היהודית. מי שעמד בלחצים הבלתי אפשריים של ממשל עוין למדינת ישראל זה היה נתניהו, מול אובמה".

"אם היה לו קרב אגו איתו הוא היה לוחץ לו את היד? לא ראיתי שיש משבצת שצבועה בשחור. הוא בא והציג עמדה ברורה של ליכוד חזק ומאוחד שימשיך להנהיג את המדינה הזו. מה יש להציג את הנבחרת? כולם מכירים אותה".

את דבריה חתמה באומרה כי "אנחנו לא רוצים לחזור לטעות של 1992 ולאסון אוסלו. אנשים אוהבים את הליכוד ורוצים להיות חלק מההצלחה הזאת. אנשים תומכים בראש הממשלה ומאמינים לו, ומבינים שזה האיש היחידי שיכול להמשיך להוביל את המדינה הזאת. למה אני נשמעת ככה? כי אני מתלהבת, אני לא צנון".

תגיות:
מירי רגב
/
בחירות 2019
/
בחירות 2019 סבב א'
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף