בשבועות האחרונים הופיעו בכירים מהמפלגות השונות בפני התלמידים והבוקר התקיים פסטיבל ססגוני לקראת החירות בצהריים. המפלגות הציבו דוכנים ועל הבמה עלו נואמים, כשכל אחד מנסה לשכנע רגע לפני פתיחת הקלפיות.
"מה שיקרה בבליך יקרה גם בבחירות בכנסת", אמר פעיל נלהב של הליכוד. בין האישים שהגיעו, יו"ר מפלגת העבודה אבי גבאי, הרמטכ"ל לשעבר ואיש כחול לבן גבי אשכנזי, יו"ר מרצ תמר זנדברג, חבר סיעת כולנו, הח"כ רועי פולקמן, אלונה ברקת מ"הימין החדש" וח"כ אורלי לוי-אבקסיס.
אשכנזי התקבל בהתלהבות רבה ורבים מהתלמידים ביקשו לצלם איתו סלפי. הוא אמר כי "האווירה כאן נהדרת". זנדברג עלתה לבימה ונזכרה בשנות נעוריה בבית הספר כשאמרה: "אכלתי פיתה עם צ'יפס אצל 'מנש' וב-1992 נעשה כאן המהפך ביחד עם מרצ. זו סיבה לסגירת מעגל ושבתיכון 'בליך' יהיה מהפך".
ראש עיריית רמת גן כרמל שאמה הכהן אמר "זו חגיגה דמוקרטית, כולם באים לידי ביטוי". בנו, יונתן שאמה הכהן, יו"ר תא "כולנו" ב"בליך", אמר כי "ההתרגשות בשיא. בחודשיים האחרונים עבדנו מאוד אינטנסיבי ומסביב לשעון. כולנו כיבדנו אחד את השני. לפי הסקרים, כולנו תהיה חזקה בבליך".
הנהלת בית הספר אסרה על התלמידים להתראיין , למעט ראשי התאים, אבל התלמידים הראו מעורבות וביקשו להביע דעתם. הם אמרו "מבליך יצא הסקר של הבחירות לכנסת". האווירה הססגונית על רקע המוזיקה נשמעה למרחקים בשכונת רמת חן הפסטורלית, ופעילים הניחו פליירים על שמשות כלי רכב ברחוב הסמןך.