משאר נתוני הסקר עולה כי הליכוד בראש עם 33, הובלה של מנדט על פני כחול לבן עם 32. הרשימה המשותפת עם 12, ימינה של שקד עם 9, אביגדור ליברמן כפי שצוין עם 8. המפלגות החרדיות עם 8 לש"ס ו-7 ליהדות התורה, שנאבקה עד הרגע האחרון על המנדט השמיני במערכת הבחירות האחרונה. המחנה הדמוקרטי של הורביץ, שפיר וברק עם 6 והעבודה-גשר של עמיר פרץ ואורלי לוי כאמור יכולים לנשום מעט לרווחה עם המנדט החמישי.
מסקרים שנעשו בעבר עלה שכמעט 1 מכל 6-7 נסקרים מחליט ביומיים-שלושה האחרונים למי להצביע ועדיין לא ברור מה תהיה הדינמיקה של הימים הקרובים עד ליום הבחירות. ב-5 מערכות הבחירות האחרונות כל פעם הייתה דינמיקה אחרת.
בתשובה לשאלה מה מידת הביטחון כי אכן תצביע/י למפלגה שציינת בבחירות ב-17 לאפריל? כ-66% ציינו שבטוחים ב100% שיצביעו למפלגה שציינו כ 25%- ציינו בין 80%-95% שיצביעו למפלגה ועוד 9% ציינו פחות מ-80%. במילים אחרות קיימת "פריכות" לא קטנה כאשר ההתלבטות היא בתוך הגושים ולא בין הגושים כאשר ב"עוצמה יהודית" ו"ישראל ביתנו" וב"מפלגת העבודה-גשר" היא נמוכה מהממוצע. קרי אחוז יותר גבוה לא בטוח נכון לעכשיו שיצביע למפלגות אלו בהשוואה למפלגות אחרות.