"לצערי הרב יש ביניהם סכסוך ואיבה אישית. גם החרדים הסכימו להגיע לפשרות חסרות תקדים שהיו לפני כן. גם אלי אבידר וחברים אחרים בסיעתו עמדו על כך שהעניין האישי ביניהם עומד על הפרק".
גם בש"ס נאמר בשיחות סגורות שהמחויבות היא אישית לנתניהו ולא לסער. יכול להיות שאם גנץ יהיה שם הם ילכו איתו ולא עם סער.
"האג'נדה המדינית של מצביעי ש"ס היא קודם כל למי שלא רוצה לתת שטחים של מדינת ישראל ומי שמאמין באידיאולוגיה הימנית. זה מה שמונח על כף המאזניים ביום חמישי הקרוב. אני אלך ואשרת את הציבור שלי בשמחה מהאופוזיציה אם לא הייתה ברירה אחרת וגם לא הייתי ממררת את החיים של הקואליציה אם נפסיד. אם זאת צריך להבין שהמחיר שהימין עלול לשלם הוא מחיר אדיר".
"אנחנו אף פעם לא שללנו את הלגיטימיות של ראש הממשלה", הדגישה חברת הכנסת, "כחול לבן מדברים על העניין המשפטי ועל ראש ממשלה שמכהן תחת כתבי אישום. לנו אין שום טיעון כזה". היא הוסיפה: "רה"מ הוא עתיר זכויות והוא יירשם בהיסטוריה כאחד המנהיגים הגדולים ביותר שהיו למדינת ישראל, עם זאת בתוך הפלונטר הפוליטי הוא לא יכול להרכיב את הקואליציה".
היא התייחסה למתקפה האישית שהיא חווה מאז שהכריזה על תמיכתה בסער: "ציפיתי לזה. לא היה לי ספק שתהיה התלהמות ברשות החברתיות. מי שחשוב שזה מרתיע אותי טועה". לדבריה, מה שמונח לנגד עיני זו טובת המדינה, אזרחיה והתנועה שלי בשמה אני משרתת בכנסת. "אני פה כדי לשרת אידיאולגיה. אני מאמינה ביום חמישי נביא את התקווה לחברי הליכוד", סיכמה.
"אנחנו מפלגה דמוקרטית. מי שמכריע הם בוחרי הליכוד. מה הם יקבעו – זה מה שנעשה. אני מקווה שמצביעי הליכוד מבינים מה מנוח על כף המאזניים".