הונגריה הדהימה את אוסטריה וניצחה 0:2. צפו בתקציר

מי האמין שבמשחק בבית 6 בין הונגריה הנבחרת הנחשבת לאחת החלשות בטורניר, היא זו שתצא כשידה על העליונה ותשאיר את שחקני אוסטריה המומים

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
4941177649001 | צילום:

אוסטריה והונגריה נפגשו הערב (שלישי) באצטדיון בורדו למשחק שהתחיל באופן די שקול, לפחות עד המחצית השנייה. השחקן האוסטרי דויד אלאבה, המשחק בבאיירן מינכן, אומנם פתח טוב את המשחק כשבעט חזק לרשת, אך הוא מצא רק את הקורה ולא הצליח לזעזע את הרשת של נבחרת הונגריה, עליה שמר גאבור קיראלי.

הנבחרת ההונגרית, הנחשבת לאחת החלשות בטורניר, הפתיעה את שחקני נבחרת אוסטריה ועלתה ליתרון בדקה ה-62 משער של אדם סולואי, המשחק במדי נבחרת האנובר 96 והשאירה את השחקנים האדומים המומים. למרבה ההפתעה, שחקני הונגריה החליטו לא להסתפק בשער אחד ובדקה ה-87, הרשת של קיראלי הזדעזעה בשנית וזולטאן סטייבר קבע 0:2.

תגיות:
נבחרת הונגריה
/
נבחרת אוסטריה בכדורגל
/
יורו 2016
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף