אסור לפספס: הצעד המפתיע של המוסד הקולינרי בירושלים

השף מושיקו גמליאלי של מסעדת מונא בירושלים, משיק ספר בישול מעט אחר, ממתכוני המסעדה, לצד פרויקט ארוחות מתוך הספר שיתקיימו במסעדה מה-5 לספטמבר ויסתיימו בסרוויס בראנץ' שיתקיים ביום שישי ה-8.9

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
מונא
מונא | צילום: אסף עיני

השף מושיקו גמליאלי של מסעדת מונא בירושלים, משיק ספר בישול מעט אחר, ממתכוני המסעדה, לצד פרויקט ארוחות מתוך הספר שיתקיימו במסעדה  מה-5 לספטמבר ויסתיימו בסרוויס בראנץ' שיתקיים ביום שישי ה-8.9.

ב-20 לאוגוסט יצא לאור ספר הבישול 'מונא - ארבע ארוחות' של המוסד הקולנרי הירושלמי. לרגל צאתו יתקיימו במונא במשך ארבעה ימים ארוחות מיוחדות, שיכללו לצד התפריט הרגיל תפריט ששאוב מתכני הספר ויכלול את ה-BEST OF MONA.

הספר נוצר ע"י מושיקו גמליאלי, איתמר נבון ורועי צבאג, שמובילים את מונא קרוב לעשור. הוא מחולק לארבעה פרקים: ארוחת צוות (מנגל), ארוחה רומנטית, ארוחה משפחתית ואיך אפשר בלי פרק על ארוחת בראנץ׳. הוא חוגג עשור מאז שלושת השותפים רכשו את המסעדה הירושלמית, שהפכה תחת ידם למוסד קולינרי מצליח. ייצא  במספר עותקים מוגבל.

מונא ובבר 51 התל-אביבית

תגיות:
מסעדות
/
אוכל
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף