אירוח קולינרי בחורף – הטרנדים החמים לשנת 2020

אילו סגנונות של אירוח קולינארי יתאימו לחורף? מה הטרנדים המובילים של 2020, וכיצד תוכלו למצות את הפוטנציאל של אירוע חורפי משובח? כל הרעיונות לפניכם.

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
אוכל
אוכל | צילום: שאטרסטוק

חשוב להבין, אירוע שבוחר בקייטרינג צמחוני או טבעוני, במיוחד בתקופה זו בה המודעות לסביבה הולכת וגדלה, בוחר להציג אמרה מסוימת, של חיבור לטבע, התחשבות בבעלי החיים, ובעיקר מראה לכולנו, שאפשר בהחלט לאכול, ליהנות וגם לשבוע, מתפריט לא בשרי.

והכי חשוב – שיהיה במזל טוב, ונתראה בשמחות!

תגיות:
שף
/
קולינריה
/
קייטרינג
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף