השווארמה ביאשקה עשויה מבשר איכותי – הודו או עגל – משובץ בשומן כבש, והיא נראית טוב גם בצלחת וגם בפיתה. חוץ מהשווארמה נמכרים פה גם שיפודי פרגית, כבד, לבבות, מרגז וקבב לצד שיפודי פרמיום של אנטרקוט, פילה, חלוויאת, כבד אווז וכבש. טעמנו פיתה קבב קלאסיקה (39 שקלים) – קציצות קבב משובצות פיסטוקים, צזיקי כשר, עגבניות ובצל על האש, תפוח אדמה מדורה וירוקים, ונזכרנו למה אנחנו לא יכולים להיות טבעונים. החדשות הטובות לא פחות הן שהמסעדה פתוחה בפסח ומציעה את התפריט הטעים – שווארמה, שיפודים ופלאפל – בגרסה כשרה לפסח ועם לאפות מיוחדות וכשרות לחג.