קרבות הסושי: המוסד התל אביבי הוותיק שמצליח להפתיע והרשת המוכרת שמספקת את הסחורה

המנות של אוקינאווה פתחו לנו את הראש וההזמנה מג'פניקה הצטיינה בעושר וטריות. וגם: קפיצה קטנה להודו בלי לצאת מהבית והפיתה עם הקבב שהזכירה לנו למה אנחנו לא טבעונים

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
רול ממסעדת אוקינאווה
רול ממסעדת אוקינאווה | צילום: אמיר מנחם

השווארמה ביאשקה עשויה מבשר איכותי – הודו או עגל – משובץ בשומן כבש, והיא נראית טוב גם בצלחת וגם בפיתה. חוץ מהשווארמה נמכרים פה גם שיפודי פרגית, כבד, לבבות, מרגז וקבב לצד שיפודי פרמיום של אנטרקוט, פילה, חלוויאת, כבד אווז וכבש. טעמנו פיתה קבב קלאסיקה (39 שקלים) – קציצות קבב משובצות פיסטוקים, צזיקי כשר, עגבניות ובצל על האש, תפוח אדמה מדורה וירוקים, ונזכרנו למה אנחנו לא יכולים להיות טבעונים. החדשות הטובות לא פחות הן שהמסעדה פתוחה בפסח ומציעה את התפריט הטעים – שווארמה, שיפודים ופלאפל – בגרסה כשרה לפסח ועם לאפות מיוחדות וכשרות לחג.

תגיות:
קורונה
/
משלוחי אוכל
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף