גם הפיצה ארבע גבינות מצוינת – עלי רוקט מעטרים אותה, והיא כולה מבעבעת, מוגזמת ומושחתת עם מוצרלה, פטה, גבינת עזים ורוקפור (66 שקלים). עלי הרוקט מעטרים כאן מנות לא מעטות, בהן גם את דג הלברק הטרי שהוגש לנו – גם הוא מוכן בטאבון ויושב על מצע של ריזוטו חם ומנחם. בצד המנה ריבועים סגולים, שלרגע נראו לנו כמו קוביות סלק. רק לאחר שהמתיקות התפשטה בחלל הפה הבנו – מדובר באגס שיכור, איזה יופי של מנה (116 שקלים).
ההמלצה שלנו: בואו לים, ותרו על בגד הים וכנסו ישר למסעדה.
יוחאי בן נון 1, חוף הים, חיפה, 04-6626791
דיין, בן 47, נשוי פלוס שלושה ממעלה אדומים, החל את הקריירה ב”קינג דיוויד” לפני 25 שנה, מאז כיהן כשף במלון “דניאל” ואף יצא לעצמאות - פתח קייטרינג ומסעדה מקסיקנית, “כשאף אחד עוד לא הכיר את המטבח הזה”. חיידק המלונאות, כך הוא קורא לזה, לא עזב אותו, והוא חזר ל”הרודס”, שם הוא עובד כבר שבע שנים, יחד עם הסו־שפים אורן ויסולקר ונידאל אבו ג’ודה והשף־קונדיטורית שרית שרי.