מסעדת טאיזו
בתפריט הסילבסטר תוצע ארוחת טעימות עם בחירות מנה. ניתן יהיה לבחור מבין קלאסיקות של מסעדת טאיזו לבין ספיישלים שיוכנו במיוחד לערב אחד בלבד. לצד האוכל יוצע תפריט קוקטיילים ושמפניה אחת מרגשת במיוחד.
בין המנות: דג נא ואטריות אורז טריות, צלחת סשימי דג ים, ראמפ סטייק, פילה בר ים בעלי בננה, דג שלם מטוגן ועוד.
מחיר:  379 שקלים לסועד. 
להזמנות: 03-5225005 או דרך האתר.

פופינה
השף אוראל קמחי יצר לכבוד ערב השנה האזרחית החדשה ארוחת טעימות בת 6 מנות.
בין המנות: קרם כבד אווז וקונפיטורת אפרסמון, סשימי טונה וקרפצ'יו לפת צלויה עם קוויאר שחור, סינטה מקומית מיושנת 3 ימים בקוג'י. בנוסף לתפריט הטעימות, יוצעו לאורחים אויסטרים, תפריט ספיישל שמפניות, וויסקי מקאלן וקוקטיילים. את הערב ילווה די.ג'י. 
מתי: סבב ראשון החל מ-18:30, סבב שני מ-21:45. 
מחיר: 420 שקלים לסיט 1, 460 לסיט 2 לסועד.
להזמנות: 03-575-7477

קפטן הוק בפשפשים
סילבסטר חברים בקפטן הוק בשוק הפשפשים, פותחים שולחן לרביעייה או זוג רעב, עם 4 מנות ובקבוק מבעבע וכל זה באווירה השמחה והתוססת של שוק הפשפשים.
בין המנות: פיש & צ'יפס בבלילת בירה וצ'יפס כפרי; פירות ים או סלמון  על צזיקי; סביצ'ה דג ים; פישווארמה על פיתה וטחינה-עמבה
מחיר: 250 שקלים לארבעה.
להזמנות: 52-852-3703⁩0, https://captainhook.co.il/

קפטן הוק (צילום: אנטולי מיכאלו)
קפטן הוק (צילום: אנטולי מיכאלו)

יפו-תל אביב
כמיטב המסורת הקולינרית של יפו-תל אביב, יצר חיים כהן מנות, המשלבות בין הים התיכון למטבח הצרפתי והקלאסי.
בין המנות: שרימפס קריסטל, רביולי דג קונפי, ביסק סרטנים, טטאקי סינטה וואגיו, לוקוס בתבשיל ארטישוק.  
להזמנות:  03-624-9249

מסעדת פאסטל
מסעדת פאסטל מזמינה לחגוג עם תפריט ייחודי של שף קובי בכר, ששם במרכז חומרי גלם כגון לובסטר, כבד אווז וקוויאר. כל אורח יתקבל עם משקה אלכוהלי. תפריט הערב מורכב ממנה ראשונה, ביניים (ללא בחירה), עיקרית וקינוחים.
בין המנות: טאקו באטל / אורז עגול, אוכמניות כבושות, כבד אווז, שייטל דק, קוויאר שחור וכמהין ופריטו לובסטר. 
מחיר: סיט 1- 450 שקלים, סיט 2 - 550 שקלים.
להזמנות:  ://www.pastel-tlv.com/  

TYO
לכבוד ערב הסילבסטר יכין השף יאמה סן מנות גורמה חגיגיות אייקוניות מהמטבח היפני והמסעדה תעוצב באווירת ג'ונגל טרופי 
בין המנות: אויסטרים ג׳לארדו, קוויאר על בליני , לובסטר רול טרי,  דובר סול וצלעות טלה. קוקטיילים מיוחדים, יינות מהמרתף וכמובן שמפניה.
מחיר: מינימום הזמנה של 350-550 לאדם בהתאם לסיט
להזמנות: שבזי 58, תל אביב, טלפון: 073-7588728

מסה
מסעדת מסה תגיש תפריט מיוחד וחד פעמי שיצר השף אסף שטרן מחומרי הגלם היוקרתיים והמשובחים ביותר של העונה
בין המנות:  קרפצ'יו סקאלופ ותותים, פואה גרא וקוניאק עם פטל ובריוש צלוי; בר ים בציפוי זוקיני עם קציפת תירס, פרח זוקיני ממולא ועוד
מחיר: מינימום הזמנה של 380-480 בהתאם לסיט 
להזמנות: הארבעה 19, תל אביב, טלפון: 03-685-6859


 אונזה היפואית  
מסעדת אונזה היפואית תגיש בערב הסילבסטר ארוחת שף  לצד הרבה אלכוהול, הופעת דיג׳יי עם מוזיקת פאנק ודיסקו לצד מזיקה ים תיכונית. בין המנות : מאפה קממבר, לחי עגל או שרימפס קריסטל,קרם שוקולד וקרמבל מיסו, בייגל ירושלמי עם טרטר דג ועוד פינוקים.
מחיר: -400 ש"ח לזוג סיט 1, 480 ש"ח לזוג, סיט 2
להזמנות: רבי חנינה 3, תל אביב - יפו, טלפון: 03-64860600

פתיחת שולחן באונזה (צילום: אסף קרלה)
פתיחת שולחן באונזה (צילום: אסף קרלה)

שיינע
במסעדת הדגים ופירות הים של השף אסף גבאי יציעו פסטיבל סילבסטר עם תפריט חגיגי ברוח הסילבסטר.
בין המנות: קוויאר שחור ישראלי , בליני וקרם פרש; פלטת רויאל עם שרימפס קריסטל, אויסטרים, סשימי טונה אדומה, אינטיאס, פלמידה ועוד
להזמנות: 03-5627143

וויסקי בר מוזיאון
לכבוד חגיגות הסילבסטר, הוויסקי בר מוזיאון חוגג בארוחת מקאלן, הכוללת שש מנות שף לצד 4 טעימות וויסקי.
בין המנות: טונה בטוויל פריך, פולנטה תירס ומנת טריו בשרים.
מחיר: 380 שקלים לסועד. 
מתי: תפריט הספיישל יוגש ביום חמישי ה-30.12.21.
להזמנות: https://www.whiskeybm.co.il/

מלי מלו 
שף מאיר אדוני עבד על ארוחת שש מנות זוגיות פלוס קינוח לבחירה, שיוגשו לצד תפריט קוקטיילים מיוחד של המיקסולוגית נועם שרת.
בין המנות: צלעות טלה מוזהבות לצד קנל פירה ברוקולי, אוייסטר גלירדו קלאסי ופאני פורי עם קצף יוגורט ויוז'ו. 
מחיר: 350 שקלים.
להזמנות: https://brownhotels.com/he/melimelo

וויסקי בר מוזיאון (צילום: נתנאל טוביאס)
וויסקי בר מוזיאון (צילום: נתנאל טוביאס)

ביסטרו קייזר
ביסטרו קייזר ברוטשילד יחגוג עם ארוחה בת ארבע מנות לבחירה מעולם המטבח הפרובנסאלי.
בין המנות: פרח זוקיני ממולא ריקוטה ואנשובי, לקים צלויים תותים, רוקפור וקרעי בריוש, מוסר והפתעות מהים.
מחיר: סיט ראשון (19-21:00) 290 שקלים , סיט שני (21:15 ) 370 שקלים. תוצע שמפניה ברטל ברוט ללא הגבלה בתוספת 129 שקל לסועד
להזמנות

ק-פה האנוי 
לכבוד חגיגות הסילבסטר, שף עידן פרץ רקח תפריט מיוחד המשלב בין אוכל ויאטנמי לאוכל צרפתי עם השפעות ישראליות.
בין המנות: מנה של סשימי ילוטייל, ג'יוזה ג'ק דניאלס וברולה של כבד אווז. התפריט החדש יוגש לצד התפריט הקבוע של המסעדה. 
מתי: יום חמישי ה-30.12.21 בלבד.
להזמנות: https://www.caphehanoitlv.com/

פארוק בשוק
השף אלון ברנע השיק תפריט ספיישל של מנות חלוקה בשילוב עם בית השמפניה המוביל MOET ET CHANDON.
בין המנות: אויסטרים המוגשים עם ויניגרט שמיר, קוקי סאן ז'אק עם עלי מיזונה ועלי חרדל וסביח קוויאר על פרוסות בריוש.
להזמנות: https://faruk-bashuk.co.il/

רובע בר יין 
ביסטרו היין יציע תפריט זוגי ממנות המסעדה, שילווה בבקבוק יין לבחירה. הארוחה תכלול שתי מנות ראשונות, שתי עיקריות וקינוח.
בין המנות: רביולי פולנטה ברוטב שמנת ותרד, פיצת כמהין וסלט סלק וגבינת שברה.
מחיר: 379 שקלים לזוג. 
להזמנות: https://rova-bar.co.il
 

מנסורה (צילום: מתן כץ)
מנסורה (צילום: מתן כץ)

ווסט סייד 
מסעדת ווסט סייד במלון רויאל ביץ' תשיק ארוחת טעימות, המלווה מוזיקה אלקטרונית-אוריינטלית ומופע של נגן בוזוקי.
בין המנות: פילה בר ים לצד ניוקי תפוחי אדמה, סינטה נברסקה וצלעות טלה.
מחיר: 400 שקלים לסועד. 
להזמנות: https://westside.rest.co.il/

מנחם 
המסעדה והמעדנייה מארחת את שף ינון אלעל, לארוחה שתכלול מנת בחירה מכל אחת מהקטגוריות שבתפריט.
בין המנות: קארי ירקות תימני, טורטליני דלעת ודואה, פילה מוסר עם קריספי ניוקי וסטייק סינטה.
מחיר: 300 שקלים לסועד בתוספת כוס שמפניה Moët & Chandon. 
להזמנות


אנימאר ואסף גרניט עם מואט שנדון
בית השמפניה הצרפתי Moët & Chandon יקיים בישראל ארוחת סילבסטר עם השפים אסף גרניט והלל תווקולי. השניים יצרו תפריט חגיגי  המבוסס על מנות אייקוניות שלהם, לצד שלושה דרינקים על בסיס שמפניה.
בין המנות: מנת החמינדוס המפורסמת של מסעדת "שבור" ואינטיאס עם ויניגרט פטל מרווה מעושן של הלל.
מחיר: 595 שקלים לסועד לסיט ראשון ו-745  לסיט שני לסועד, במוצ"ש תתקיים ארוחת "אפטר סילבסטר" בעלות של 780 שקלים לזוג. 
מתי: ארוחה הסילבסטר תוגש ב-31.12.21 והאפטר במוצ"ש ה-1.1.22. 
להזמנות

מנסורה 
לכבוד ערב השנה החדשה יכינו השפים טל סוחמי ואלעד דגן מנות ספיישל חגיגיות שיוגשו לצד התפריט הקלאסי המוכר. בנוסף, המסעדה תציע תפריט מבעבעים עשיר וקוקטיילים מיוחדים. את הערב תלווה DJ שתנגן מוסיקה אקלקטית באווירת סוף השנה. 
להזמנות: https://ontopo.co.il/mansura

J17 
המסעדה הטבעונית תחגוג את הסילבסטר בבראנץ' מיוחד, שמציע מקושקשת טופו לצד פרנה ועוגת הבית, שקשוקה מיקס שרי ונקניקיות מרגז עם פרוסות חציל בבלסמי וסילאן. את הבראנץ' תלווה להקת ג'אז שתנעים את האווירה. 
מחיר: 65 שקלים למנה / 115 שקלים לזוג.
מתי: תפריט הספיישל יוגש ביום שישי ה-31.12.21 בין השעות 10:00 ל-14:00. 
להזמנות: https://j17.co.il/

באנה
מסעדת באנה משיקה תפריט זוגי של 7 מנות מפירות וירקות עונתיים, קינוחים ובקבוק יין או קוקטיילים.
בין המנות: סלקים שרופים על לאבנה קשיו וחזרת, פוקאצ'ה עם פלפלים קלויים ופסטו ומרק קרם פורצ'יני עם שיפודי יער.
מחיר: 449 שקלים לזוג.
להזמנות: https://banatlv.co.il/

הפולנטה של באנה (צילום: אלה רז)
הפולנטה של באנה (צילום: אלה רז)

קאמאקורה
השף איליה גולדמן ישיק ארוחת טעימות "קייסקית" וכשרה שתכלול תשע מנות, ויוצעו קוקטיילים יפניים.
בין המנות: טרטר דג נוי בטמפורה עם יוז'ו, קרוקטים יפניים במילוי בשר צלעות בקר, כרישה וסינטה ברוטב טארה וקרם הדרים.
מחיר: 240 שקלים לסועד.
מתי: בחמישי 30.12.21 בהזמנת מקומות מראש.
להזמנות:https://ontopo.co.il/kamakura

קפלה 
בר הלאונג' של קבוצת הנוקס יושק רשמית עם תפריט חדש של השף שחף שבתאי, שיוגש לצד קוקטיילים מיוחדים.
בין המנות: דים סאם ירקות, כיסוני עוף קוקוס וקרמל דקלים וסופלקי פרגית אווז מעושן. 
להזמנות: https://www.cappellatlv.com/

פריים סושי בר
לכבוד השנה החדשה, רשת המסעדות האסיאתיות Frame Chef & Sushi Bar תציע מנות ספיישל.
בין המנות: נתח קצבים במשחת פלפל שחור ומיסו אדום / סטייק בלאק אנגוס 700 גרם על עצם / פילה לוקוס בחמאת שום וליים. 
מתי: יום שישי 31.12.21.
להזמנות: https://frame-sushibar.co.il

אגאדיר
בין המנות: המבורגר 220 גרם במעשנה - גבינת צ'דר, בצל מטוגן ,פולנטה תירס שחומה, קאווה 200 cc  vilarnau וברולה תותים.
מתי: החל מחמישי בשעה 18:00 בסניפי כל הרשת.
מחיר: 148 שקלים ליחיד, מחיר לזוג - 269 שקלים.
להזמנות:  www.agadir.co.il

קפלה של שחף שבתאי (צילום: אריאל עפרון)
קפלה של שחף שבתאי (צילום: אריאל עפרון)

סלון יווני 
המסעדה של השף גיא פרץ תגיש ארוחה יוונית חגיגית שתכלול קוקטייל ומנת פתיחה, מנה ראשונה ועיקרית לבחירה וקינוחי השף.
בין המנות: פילה מוסר ים, לברק על פחמים, פסטה במלית גבינות ופטריות. לתוכנית האומנותית תופיע נטסה מאתונה ורפאל מסלוניקי. 
מחיר: 350 שקלים לסועד.
מתי: תפריט הספיישל יוגש ביום חמישי 30.12.21 ובמוצ"ש ה-1.1.22 החל מהשעה 20:00.

FISH KITCHEN 
מסעדת השף הכשרה של אלעד לוי מציעה סוף שבוע של חגיגות השנה החדשה עם דגים טריים, יין וקוקטיילים ועם תפריט ספיישל מיוחד ומגוון. התפריט הייחודי יכלול מנות ראשונות, מנות עיקריות וקינוחים, לצד תפריט יינות משובח. בין מנות הספיישל העיקריות תוכלו ליהנות מסטייק לוקוס, קמפלנה ארטישוק קונפי ופפרדלה ים תיכונית. 
מתי: תפריט הספיישל יוגש בשלושה סבבים בין השעות 19:00 ל-01:00 ביום חמישי ה-30.12.21 ובמוצ"ש 1.1.22.
להזמנות