הטריק הפשוט שיעזור לכם להבשיל אבוקדו במהירות הבזק

הדרך המהירה ביותר להאיץ את תהליך ההבשלה של אבוקדו, הפרי האהוב והפופולרי, היא קלה משנדמה, ומתאפשרת באמצעות אתילן, הורמון צמחי המשפיע על תהליכים כגון הבשלת פירות, ושקית נייר חומה אחת

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
אבוקדו
אבוקדו | צילום: אינג'אימג'

בניגוד לפירות אחרים אשר גדלים על העצים, האבוקדו לא מבשיל עד קצירתו. אבוקדו לא בשל שומר על צבע בהיר, גם לאחר קטיפתו, והוא די מוצק כאשר לוחצים עליו ונוגעים בו. הסימן המובהק לכך שהאבוקדו בשל הוא קליפה בצבע כהה יותר, והתרככות. לעיתים, יש מקרים של הבשלה יתרה, כאשר האבוקדו כהה מאוד והפרי הוא עיסתי יתר על המידה לאחר לחיצה עליו. במקרה כזה, צריך לתפוס את הסכין וליהנות מהאבוקדו כל עוד אנחנו יכולים.

להלן דרך בטוחה ומהירה שתעזור לנו להבשיל אבוקדו במהירות הבזק:

שיהיה בתיאבון!

תגיות:
אוכל
/
אבוקדו
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף